Haberler

Polis Hdp Binasındaki Abdullah Öcalan Fotoğrafını Kaldırdı

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde polisler, HDP Temsilciliği binasındaki teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafını kaldırdı.

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde polisler, HDP Temsilciliği binasındaki teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafını kaldırdı.

Adana Emniyet Müdürlüğü ve Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli yaklaşık bin polis, bugün uzun namlulu silahlar ve zırhlı araçlarla terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı mahallelere yönelik huzur operasyonu düzenledi. İlçenin 5 ayrı noktasında denetimler yapılırken, şüpheli kişiler ve araçlar incelendi. Cadde ve sokaklarda denetim yapan polisleri bazı vatandaşlar alkışladı. Bazı okul öğrencileri de 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganı atarak polise destek verdi.

Polisler, HDP Ceyhan Bölge Temsilciliği binasının duvarına yapıştırılmış olan ve üzerinde 'Kadın ve inanç özgürlüğü için Öcalan'a özgürlük' yazılı terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının bulunduğu etiketleri sildi. Operasyonda 8 aranan kişinin gözaltına alındığı, 11 araç sahibine 13 bin 274 lira ceza kesildiği açıklandı.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Abdullah Öcalan Ceyhan PKK Güncel Haberler

title