Haberler

Polis Ekipleri Dağa Kaçırılmaya Çalışılan Vatandaşı Kurtardı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde yüzleri maskeli 6 kişilik bir grup tarafından dağa kaçırılmaya çalışılan 26 yaşındaki H.B. isimli vatandaş, polis ekiplerinin yaptığı operasyonla kurtarıldı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yüzleri maskeli 6 kişilik bir grup tarafından dağa kaçırılmaya çalışılan 26 yaşındaki H.B. isimli vatandaş, polis ekiplerinin yaptığı operasyonla kurtarıldı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, operasyonun 155 Polis İmdat telefonuna gelen bir ihbar üzerine yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Terör örgütüne mensup yüzleri maskeli 6 kişilik bir grubun dağa kaçırmaya çalıştığı H.B. (26) isimli vatandaşımız, ilimiz Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından kurtarıldı. Söz konusu operasyon, 20 Mayıs 2015 günü saat 20.15 sıralarında, Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 155 Polis İmdat hattına yapılan ihbarla başladı. 155'i arayan ihbarcının, 5-6 kişilik yüzleri maskeli bir grubun, yine yüzü maskeli ve elleri bağlı bir şahsı Feridun Mezarlığı'nın yukarısındaki dağa doğru kaçırdıklarına dair yaptığı ihbar üzerine harekete geçen güvenlik güçlerimiz, projektör ve termal kameralar ile mezarlık ve çevresinde araştırmalarını yoğunlaştırdı. Bölgede araştırmalar sürerken elleri ve ağzı bağlanmış şahıs, mezarlık civarında güvenlik güçlerimizce bulunmuş olup, kaçırılan kişinin verdiği bilgilere göre, 'kendisini kaçıran şahısların zırhlı araçları görmeleri üzerine panikledikleri ve kaçtıkları' anlaşılmıştır. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında söz konusu kaçırma olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen 6 kişiden M.B., İ.D., M.Ş.D. ve M.Ş.Y. isimli şahıslar güvenlik güçlerimizce yakalanmıştır. Kimlikleri belirlenen diğer iki şüpheliyi yakalama çalışmaları ise devam etmektedir" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Silvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title