Haberler

Polis 'Dur' İhtarında Bulununca, Esrarı Sulama Kanalına Attılar

Kahramanmaraş'ta, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu durdurulan otomobildeki 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ta, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu durdurulan otomobildeki 4 şüpheli gözaltına alındı. Ekipler, kovalamaca sırasında otomobilden sulama kanalına atılan paketlerde esrar ele geçirdi.

Adana karayolunda uygulama yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 46 KZ 156 plakalı otomobili durdurmak istedi. Sürücüsünün 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladığı otomobil, ekiplerin 3 kilometre süren kovalamasının ardından durduruldu. Otomobilde arama yapan polisler, herhangi bir olumsuzluğa rastlamayınca çevrede arama yaptı. Ekipler, otomobilin geçiş güzergahındaki sulama kanalına atılmış poşeti fark etti. Polisin kanaldan çıkardığı poşette içime hazır 10 paket esrar ele geçirildi. Bunun üzerine polis, otomobildeki Emrah Y., Furkan A., Osman D. ve Sıddık A.'yı gözaltına aldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title