Haberler

Polis Çocuklarına Moral İçin Bisiklet Hediye Edildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İzmit Belediyesi bisiklet dağıtım töreninden görüntüler İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın konuşması Kocaeli'de, İzmit Belediyesince, Doğu ve Güneydoğu'daki terör operasyonlarında görev yapan Özel Harekat Polislerinin çocuklarına moral vermek amacıyla bisiklet hediye edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İzmit Belediyesi bisiklet dağıtım töreninden görüntüler

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın konuşması Kocaeli'de, İzmit Belediyesince, Doğu ve Güneydoğu'daki terör operasyonlarında görev yapan Özel Harekat Polislerinin çocuklarına moral vermek amacıyla bisiklet hediye edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde düzenlenen bisiklet dağıtım töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, ay yıldızlı bayrağın yükseklerde dalgalanmasının ve ezanların özgürce okunmasının fedakarca görev yapan güvenlik güçlerine borçlu olunduğunu söyledi.

Şu anda sınırda, Güneydoğu ve diğer bölgelerde sessiz sedasız kendini bu ülke için feda eden kahramanların olduğunu ifade eden Doğan, şunları kaydetti:

"Özel Harekatçılarımız, polislerimiz, Mehmetçiklerimiz var. Onların, Allah'ın katında ayrı bir değeri var ama bizim de gönlümüzde ayrı bir değerdeler. Güvenlik güçleri dışında bir de görünmeyen kahramanlar var. Onlar, askerimizin, polisimizin eşleri, çocukları, anne ve babalarıdır. Kolay değil. Günlerce, aylarca ayrı kalıyorlar ancak bayrak ve vatan sevgisi eşlerin, çocukların, ana ve babaların gönlünde daha üst düzeyde olduğu için, bu duygusal yokluğa katlanıyorlar. İzmit ve Türk milleti olarak size minnettarız. Onlara çok teşekkür ediyoruz."

Bisikletleri, sembolik olarak terörle mücadele eden Özel Harekat Polislerinin çocuklarına ve ailelerine moral vermek için hediye ettiklerini belirten Doğan, ihtiyaçları olduğundan değil, moral için verdiklerini dile getirdi.

Doğan, "Ne güzel öyle bir kahramanın çocuğu olmak, eşi olmak, babası, annesi, kardeşi olmak. Hediyelerimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın." dedi.

Tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere acil şifa dileyen Doğan, "Şu anda terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun." diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Doğan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zeynettin Sağlam, İl Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, belediye başkan yardımcısı Güray Oruç ve belediye meclis üyeleri ile bisikletleri çocuklara teslim etti.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve geçici olarak terörle mücadelede görev yapan polislerin çocuklarına, 45 bisiklet dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Politika Güncel Haberler

title