Haberler

Polis, Cezası Onanan Deniz Seki'nin Evinde

Güncelleme:

Uyuşturucu davasından cezası onanan Deniz Seki için yakalama kararı çıkarıldı. Polis kararı uygulamak için akşam saatlerinde Seki'nin evine gitti.

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve dava dosyasını İnfaz Savcılığı'na gönderilen şarkıcı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Cezası Yargıtay tarafından onanan ünlü şarkıcı tekrar cezaevine girecek. Deniz Seki'nin "yeniden yargılanma" talebi de reddedildi. Polis kararı uygulamak için akşam saatlerinde Deniz Seki'nin evine gitti.

POLİS SEKİ'NİN EVİNDE

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nin hakkındaki yakalama kararını medyadan öğrenen Deniz Seki, büyük bir şok yaşadı. Hemen avukatı ile temasa geçen Seki'nin evinde polisi beklediği öğrenildi. Polis kararı uygulamak için akşam saatlerinde Deniz Seki'nin evine gitti.

YENİDEN YARGILAMA TALEP ETMİŞTİ

Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki'nin dosyası bu hafta başında İstanbul Adalet Sarayı'na gelmişti. Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasının ardından Deniz Seki'nin dosyasına bakmakla görevlendirilen İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi ise, dün dosyayı İnfaz Savcılığı'na göndermişti. Öte yandan, Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya da, dün mahkemeye dilekçe sunarak yeniden yargılama talep etmişti.

YENİDEN YARGILAMAYA RET

Mahkeme, Seki'nin avukatı Naim Karakaya tarafından yargılama aşamasında adil yargılamanın ihlal edildiği, tanıkların dinlenmediği ve delilleri toplama taleplerinin reddedildiği gerekçesiyle yaptığı "Yeniden yargılama" talebinin reddine karar verdi. 

3 YIL 6,5 AY DAHA CEZAEVİNDE YATACAK 

Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasının ardından Deniz Seki'nin dosyasına bakmakla görevlendirilen İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi ise dün dosyayı İnfaz Savcılığı'na göndermişti. İnfaz Savcılığı da dosyayı inceledikten sonra, Deniz Seki hakkında cezası 3 yılın üzerinde olduğu için hakkında 'yakalama' kararı çıkardı. Yakalama kararı UYAP üzerinden Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi. İnfaz Kanunu kapsamında Deniz Seki, aldığı hapis cezasının 3'te 2'sini cezaevinde geçirecek. 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Seki, 4 yıl 2 ay cezaevinde kalacak. Ancak daha önce 7,5 ay cezaevinde yatan Seki'nin yattığı süre de 4 yıl 2 aydan düşülecek. Buna göre Seki 3 yıl 6,5 ay daha cezaevinde yatacak. Ancak Deniz Seki, cezaevinde geçireceği sürenin son 1 yılını da denetimli serbestlik kapsamında dışarıda geçirebilecek.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Naim Karakaya Deniz Seki Yargıtay İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (46)

fatih yıldırım:

bır zamnlar bayhanı ceza evıne gırdı dıye assagılamıstı hey gıdı yuce adelet

52
6
yanıtYanıtla
zeynepflora-34@outlook.com:

Kadın ne kadar üzgün yaptığın yoruma bak bayhan babanın oğlumu neyin adaleti bu adalet okadar kolay olsaydı çocuk katilleri sokaklarda gezmezdi

yanıt0
yanıt0
Riya:

Aziz Yıldırım ın da cezası onandı onu niye tutuklamıyorlar..dışarda dolaşıyor..ne biçim hukuk ve adalet ..

20
7
yanıtYanıtla
...esaygm.san.tic.ltd.sti@hotmail.com:

kardeş kokoşculara öncelık tanıyorlar :)

yanıt0
yanıt0
morrisson:

arkadaşlar nazire şenlendiriciyi biliyorsunuz dimi denizsekinin ayarttığı hüsnü şenlendiricinin hanımını ne kadar çok ağlatmışlardı kadıncağızı dimi alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

20
4
yanıtYanıtla
horozlar20erdogandemirten@mynet.com:

Ne adalet ama yargıtay onadı hemen ıceri alınacak ama aziz yıldırım hala dısarda gezebiliyor bu ülke artık bitmiş ya olamaz böyle bişey

11
12
yanıtYanıtla
CEYDA:

ETME BULMA DÜNYASI... SENELER ÖNCE BAYHANA NELER DEDİĞİNİ ONU NASIL KÜÇÜK DURUMA DÜŞÜRDÜĞÜNÜ HATIRLA... SEN SÖZDE SANATÇIYKEN DÜŞTÜĞÜN DURUMA BAK BÖYLE TOPLUMA ÖRNEK OLUYORSUNUZ İŞTE.ÇEK ŞİMDİ CEZANI REZİL KADIN

19
3
yanıtYanıtla
murtaza:

bu uyuşturucu o kadar lanet bişeyki bunu kulanan satatanda en agır cezayı vereceksin elle bu basında gündemde olanan sanatcı manken oyuncu iş adamı dag ar ceza vereceksin ki ibret olsun (yoksa durum çok vahim)

17
3
yanıtYanıtla
Riya:

Aziz yıldırım ın da cezası onandı.Niye tutuklamıyorlar..?Böyle hukuk böyle adalet..Bu ülke bitmiş..Fakir ve yoksullar için bu ülke bitmiş.

14
5
yanıtYanıtla
sewmihic_@hotmail.com:

azızz senın babann ok

yanıt0
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title