Haberler

Polis Aracına Silahlı Saldırı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi önünde bekleyenlerden görüntüler Giresun Valisi Hasan Karahan'ın açıklaması Giresun Valisi Karahan: "Araçta bir polis memurumuz bulunuyordu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi önünde bekleyenlerden görüntüler

Giresun Valisi Hasan Karahan'ın açıklaması

Giresun Valisi Karahan:

"Araçta bir polis memurumuz bulunuyordu. Çok şükür hafif sıyrıklarla saldırıyı atlattı. Saldıranlar hemen kaçtılar"

Giresun'un Dereli ilçesinde polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda bir polis memuru yaralandı.

Vali Hasan Karahan, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, bu gece 23.00 sularında Dereli ilçe merkezi otogar mevkisinde yakıt alımından dönen ekip otosuna, taciz ateşi olarak değerlendirdikleri saldırı gerçekleştirildiğini belirtti.

Olayda bir polis memurunun hafif yaralandığını ifade eden Karahan, "Araçta bir polis memurumuz bulunuyordu. Çok şükür hafif sıyrıklarla saldırıyı atlattı. Saldıranlar hemen kaçtılar. Polis arkadaşımız kendisi tek başına saldıranlara cevap verdi ama onlar karanlık ve bitki örtüsünden faydalanarak kaçtılar." diye konuştu.

Karahan, olayın ardından güvenlik güçlerinin bölgeye sevk edildiğini ve arama tarama faaliyetlerine başlanıldığını vurgulayarak, "Bir süredir bu bölgemizde bir hareketlilik olduğunu biliyorduk. Bitki örtüsü ve coğrafi şartların kolaylığından faydalanarak, bu tarz taciz eylemlerini yaptıklarını biliyoruz. Tedbirlerimizi ona göre geliştiriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Polis aracına yönelik saldırıyı çok yönlü olarak araştırdıklarını da dile getiren Karahan, "Bölgemizde tutunma ve eylem yapma gayretlerini biliyoruz bir süredir. O şekilde değerlendiriyoruz, araştırıyoruz. Farklı bir şey de olabilir. Kişisel husumet, siyasi olmayan bir faaliyet de olabilir. Çok yönlü olarak araştırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, yaralı polis memuru Suat Elidar, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

İlhan Özdemir Giresun Dereli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title