Haberler

Polis, Akm'nin Ön Kapısından Çekildi

Haber Ümit TÜRK Kamera Hasan YILDIRIM İstanbul DHA Gezi Parkı protestoları sırasında, tadilat halindeki Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM) konuşlanan polis, ön kapıyı boşalttı.

Haber Ümit TÜRK Kamera Hasan YILDIRIM İstanbul DHA

Gezi Parkı protestoları sırasında, tadilat halindeki Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM) konuşlanan polis, ön kapıyı boşalttı. Önceden burada nöbet tutan polisler, artık AKM'nin diğer noktalarında bekliyor.

AKM'nin ön kapısının kapanması sosyal medyada Polis AKM'den çekiliyor diye yorumlandı. Ancak polisin çekilmediği, sadece ön kapıdan ayrıldığı ortaya çıktı. Taksim Meydanı'nda simitçilik yapan Hüsnü Ataç, kapının kapanmasının güzel olduğunu belirterek, 'Ön kapıyı dün kapattılar. Burada ufak tefek kazalar oluyordu. Güvenlik nedeniyle konulan taşlar vardı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına inip binerken ufak tefek kazalar oluyordu. Taşların kaldırılmasından sonra çevredekiler daha rahat yürüyor dedi.

TURİSTLERİN SORULARINA CEVAP VERMEYE UTANIYORUZ

Hüsnü Ataç, 'AKM'ye kesinlikle bir çözüm bulunması gerekiyor. Az çok İngilizcem var. Bazı şeyleri anlayabiliyorum. Turistler bana binanın neden kırık olduğunu, niçin böyle olduğunu soruyor. Bu sorulara cevap vermeye utanıyoruz. Buna bir çözüm bulmaları lazım. Böyle bir görüntü dünyanın hiçbir meydanında yok. Bu artık kimin sorumluluğunda ise bir an önce çözüm bulunmalı dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Akm Akm Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title