Haberler

Polis Adana'da PKK Yandaşlarının Kaldığı Mahalleye Daldı

Güncelleme:

Adana polisi sık sık PKK yandaşları tarafından korsan gösteri yapılan mahalleye daldı. Ceyhan'daki operasyonlarda da 28 kişi gözaltına alındı.

Adana polisi sık sık PKK yandaşları tarafından korsan gösteri yapılan mahallede gündüz uygulama yaparken, gece Ceyhan ilçesinde PKK yandaşlarına yönelik operasyon yaparak 28 kişiyi gözaltına aldı.

500 POLİSLE GİRDİLER

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak'ın talimatıyla PKK yandaşlarına yönelik gündüz uygulama yapıp şafak vakti de operasyon yaptı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gündüz önce yaklaşık 500 polisle birlikte bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri yaptığı Ova Mahallesi'ne girdi.


ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DE ORADA

Polis uzun namlulu silah ve zırhlı araçlarla girdiği mahallede uygulama yaptı. Polis sokakları didik didik ararken özel harekat polisleri de çatıda önlem aldı. Polis uzun süre yaptığı uygulama sonucunda 15 araç, 122 şahsı sorguladı. 1 Suriye uyruklu şahıstan 331 paket kaçak sigara ele geçirdi. Basit yaralama ve mala zarar verme suçundan 4 ay hapis cezasıyla aranan bir şahıs yakalanırken, basit yaralama suçundan aranan bir şahıs da gözaltına alındı.


28 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis Ova Mahallesi'nde uygulama yaptıktan sonra gece de şafak vakti operasyon hazırlığı yaptı. Terörle mücadele ekipleri bu kez de şafak vakti 500 polisle Adana'nın Ceyhan ilçesinde 28 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Polis PKK tarafından organize edilen sokak gösterilerine katılıp polise taş, molotof ve el yapımı bomba atan kişileri tek tek aldı. Polis operasyon sonunda 28 kişiyi gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramalarda ise 4 pompalı tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.


POLİSE SİLAHLI SALDIRI

Öte yandan Adana'nın Seyhan ilçesinde uygulama yapan polis ekibine silahlı saldırı yapıldı. Olayda yaralı veya can kaybının olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Osman Ak Ceyhan PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title