Haberler

Polinas, Manisa'da 100 Milyon Liralık Yatırım Yapacak

Yıldız Holding iştiraki Polinas, Manisa'da 100 milyon liralık yeni ambalaj yatırımı için çalışmalara başladı.

Yıldız Holding iştiraki Polinas, Manisa'da 100 milyon liralık yeni ambalaj yatırımı için çalışmalara başladı.

Yıldız Holding'den yapılan yazılı açıklamada, şirket iştiraklerindenge Polinas'ın, Manisa'da yapacağı 100 milyon liralık yatırımla Avrupa'da lider olacağı, dünyada ise ilk 5 firma arasına gireceği duyuruldu.

Polinas'ın Manisa'da 100 milyon liralık yeni ambalaj yatırımı için düğmeye bastığı belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Türkiye'nin ilk gıda ambalaj filmi üreticisi olan Polinas, son iki yıldaki üçüncü ambalaj yatırımının temelini atıyor. 50 bin tonluk yeni BOPP hattı yatırımı ile Polinas, dünyanın en büyük ambalaj şirketleri arasındaki yerini sağlamlaştıracak. Şirket bu yatırımla Avrupa'da lider olmayı, dünyada ise ilk 5 firma arasına girmeyi hedefliyor.

2011 yılında Avrupa'nın önemli ambalaj filmi üreticilerinden İtalyan Nuroll SpA'yı bünyesine katan Polinas, yatırımlarının ilk bölümüne geçtiğimiz yıl 90 milyon liraya kurulan 30 bin ton kapasiteli BOPET tesisiyle start verdi. İkinci bölümünü ise, yine Manisa Organize Sanayi'de bu yıl başlatacak olan Polinas, bu sayede son 2 yılda gıda ambalajına 190 milyon liralık yatırım yapmış olacak." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Yıldız Holding Polinas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title