Haberler

Polatlı Ticaret Odası Soğuk Kış Günleri İçin Bin Öğrencinin Yüzünü Güldürdü

Polatlı Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla Polatlı’da ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban yardımında bulundu.

Polatlı Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla Polatlı'da ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban yardımında bulundu. Geçtiğimiz sene kırtasiye yardımı yapan Polatlı Ticaret Odası bu sene giyim yardımında bulunma kararı aldı. İlçede okuyan 1000 ilköğretim öğrencisine dağıtılan kabanlar yönetim kurulu üyelerince dağıtıldı.

Bin adet yaptırılan kabanlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Polatlı Ticaret Odası yönetim kurulu üyelerince okul müdürlerine bizzat teslim edildi.

Eğitim konusunda hassas olduklarını belirten Başkan Ulvi Sakarya, " Eğitim, çok hassas olduğumuz bir konudur. Kurum olarak her zaman eğitimi ve eğitim kurumlarını maddi ve manevi olarak destekliyoruz ve desteklemeye de devam edeceğiz. Geçtiğimiz sene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 365 oda ve borsaya verilen yardımı kırtasiye yardımı olarak yapmıştık. Bu senede TOBB tarafından tarafımıza gönderilen 30.000 TL'lik yardımı,yönetim kurulu olarak 1000 öğrencimize kaban yardımı olarak karar verdik. Umarım ihtiyaç sahiplerine ulaştırmışızdır. Desteklerinden ötürü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne ve her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ederiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Polatlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title