Haberler

Polatlı'da Uyusturucu Operasyonu

Ankara'nın Polatlı ilçesi'nde Emniyet Müdürülğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, aldıkları ihbar üzerine yaptıkları aramada, Mardin'den Bursa'ya giden kamyonda 30 kilogram uyuşturucu madde ele geçirirken, silah ve mermi ele geçirdi.

Ankara'nın Polatlı ilçesi'nde Emniyet Müdürülğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, aldıkları ihbar üzerine yaptıkları aramada, Mardin'den Bursa'ya giden kamyonda 30 kilogram uyuşturucu madde ele geçirirken, silah ve mermi ele geçirdi..

Polatlı polisi yapılan bir ihbar üzerine öğle saatlerinde E - 90 karayolunda operasyon başlattı. Şehir girişinde Mardin'den geldiği belirlenen 47 PN 406 plakalı kamyonu durduran polis, aracın çeşitli gizli bölmelerine özel olarak ambalajlanmış 30 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi. Aynı araçta yapılan incelemede 100 paket kaçak sigara, bir adet ruhsatsız Sigsaver marka silah ve bu silaha ait 6 adet mermi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak A.B., K.E., A.A. ve İ.B. isimli dört kişi göz altına alındı. Şahıslar götürüldükleri Polatlı Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiler. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre şahıslar uyuşturucu maddeyi Bursa'ya götürdüklerini söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title