Haberler

Polatlı'da Su Sıkıntısı İddiası

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ilçede son günlerde yaşanan su sıkıntısında sorumluluğun Polatlı Belediyesinde değil Ankara Büyükşehir Belediyesinde olduğunu iddia etti.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ilçede son günlerde yaşanan su sıkıntısında sorumluluğun Polatlı Belediyesinde değil Ankara Büyükşehir Belediyesinde olduğunu iddia etti.

Yıldızkaya, yaptığı açıklamada, "Su kesintilerindeki sorumluluk tamamen ASKİ'ye aittir. Buna rağmen bu sorunun çözümü için gayretlerimiz vardır. Bir dizi görüşmelerimiz vardır. Şunun bilinmesini istiyorum. Yeni çıkartılan Büyükşehir Yasasıyla içme ve kullanma suyuyla ilgili bütün yetki, tasarruf, imkan ve kabiliyetler Ankara Büyükşehir Belediyesine ve dolayısıyla ASKİ'ye devredilmiştir" diye konuştu.

Şehirdeki içme suyu sorununun çözümü için ASKİ Polatlı Su Şantiyesine giden Başkan Yıldızkaya, "Buradaki suyun gelmesi, gitmesi akması, akmamasıyla ilgili bütün yetki de tasarrufta sorumlulukta ASKİ'ye aittir. Vatandaşlarımızın bunu bilmelerini istiyorum.  Ama yine de bütün imkanlarımızla bu sorunun giderilmesi için gayret gösteriyoruz. İnşallah uzun da bir süre geçmeden bu sorun gündemimizden çıkartılmış olur.  Su gibi temel bir ihtiyacın aralıklarla da olsa kesiliyor olması kabul edilemez bir durumdur.  Sorumluların mutlaka çözüm üretmesi gerekmektedir" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Mürsel Yıldızkaya Polatlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title