Haberler

Polatlı'da Farklı Ramazan Etkinlikleri

Polatlı Belediyesinin her yıl düzenlediği Ramazan Etkinlikleri bu yıl Ticaret Odası işbirliğiyle TCDD Gar Bahçesinde gerçekleştiriliyor.

Polatlı Belediyesinin her yıl düzenlediği Ramazan Etkinlikleri bu yıl Ticaret Odası işbirliğiyle TCDD Gar Bahçesinde gerçekleştiriliyor.

Etkinlikler için bahçede 24 küçük dükkan ve sahne kuruldu.  "29 Ramazan 29 Eğlence" adıyla etkinlikler düzenlenen alanda Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi Standı, Tahsin Aksay Ahşap Yakma Resim Sergisi, KOSGEB kursları sonunda kendi işyerlerine kavuşan esnafın ürünlerini teşhir ve satışını gerçekleştirdiği dükkanlar ise dikkat çekiyor.

Sahnede Selman Çevik dini müzik eserlerini seslendiriyor, Hacivat ve Karagöz gösterisi, palyaço gösterileri ve yarışmalarda çocuklar ve ailelerini doyasıya eğleniyor.  Polatlı Belediyesi ve Ticaret Odasının çeşitli ikramları dağıtılıyor.

Meydandaki vatandaş ve esnaflar ile sohbet edip onların sorunlarını dinleyen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, "Ramazan'ın bir diğer vazgeçilmezi de Ramazan eğlenceleridir. TCDD Gar Bahçesindeki Ramazan etkinlik alanımızda Polatlılılara bir ay boyunca unutulmaz bir Ramazan yaşatacağız. Hemşehrilerimiz hem geçmiş Ramazanları yad edecek hem de eğlenecek" dedi.

Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya ise halkın farklı bir ramazan yaşamasını istediklerini, İstanbul Feshane eğlencelerinden etkilenerek Ramazan şenlikleri düzenlediklerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Polatlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title