Haberler

Polat'tan "Yeşilyurt'a 4-4'lük Hizmet" Sözü

AK Parti Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt'a 44 projeyle 4-4'lük hizmet yapacaklarını söyledi.

AK Parti Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt'a 44 projeyle 4-4'lük hizmet yapacaklarını söyledi.

AK Parti Malatya İl Teşkilatı'nda basın toplantısı düzenleyen Polat, "Çok coşkulu ve güzel bir havada projelerimizi açıkladık. Yeşilyurt'umuz için 44 projemizi açıkladık. 4-4'lük hizmet yapmak için 44 projemizi kamuoyuna açıkladık" dedi.

Polat, 5 ana bölümde projelerini sunduklarını belirterek, "Prestij projelerimiz, sosyal belediyecilik projelerimiz, kültürel belediyecilik projelerimiz, çevre dostu belediyecilik projelerimiz ve hizmet belediyeciliği projelerimiz olmak üzere 5 ana bölümde projelerimizi belirledik" ifadesini kullandı.

"GENÇ, DİNAMİK VE TECRÜBELİ BİR EKİP OLUŞTURACAĞIZ"

"Büyükşehre büyük ilçe" sloganıyla Yeşilyurt için güzel projeler hazırladıklarını kaydeden Polat, "Kanal Yeşilyurt bizim büyük önem verdiğimiz, mega projemizdir. Büyükşehir, DSİ ve kamu kurumlarının destekleriyle ilçemizde yüzey şekilleri uygun olan yerlere kanallar inşa ederek, bolca akan suyumuzu bu kanallardan geçireceğiz. Kanalların çevresinde yürüyüş yolları, oturma grupları, egzersiz aletleri, parklar ve yeşillendirme çalışmaları yaparak, Kanalboyunu Yeşilyurtlu vatandaşlarımıza getireceğiz" diye konuştu. Proje Koordinasyon Merkezini çok önemsediklerini kaydeden Polat, "Genç, dinamik ve tecrübeli bir ekip oluşturup, Yeşilyurt'u adım adım gezecek, karış karşı ölçeceğiz. Sorunları yerinde tespit edip, ilçemizi daha nitelikli ve yaşanılabilir bir hale dönüştüreceğiz" dedi.

"YEŞİLYURT FARK YARATACAK"

Polat, Seyir Kulesi'nin Yeşilyurt'a büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Seyir Kulesi'nde vatandaşlarımız hem sosyal faaliyetlerde bulunacak. Tabi bunun yanında Yeşilyurt'umuzu izleme zevkine haiz olacaklar. Seyir Kulesi, gerek Malatyalıların gerekse de il dışından gelenlerin uğrak yeri olacak" şeklinde konuştu.

Polat, Seyir Kulesi'nin sembolik bir değer taşıyacağını kaydederek, "Hemşerilerimizin seyir zevki yaşayacağı, Yeşilyurt'un tamamını görebilecek nitelikte, sembolik değer taşıyacak bir Seyir Kulesi yapacağız" dedi.

Seyir Kulesi'nin yanı sıra bölge parkı yapacaklarını da dile getiren Polat, "Anfik tiyatro, gölet, restoran, piknik alanı ve fuar alanı olan; açık hava konserlerinin düzenleneceği, ortalama 20 dönüm arazi üzerine kurulu bir bölge parkı yapacağız. Ayrıca beton yapılar ve şehrin gürültüsünden uzak; stres atacağımız ve doğal ürünler yetiştireceğimiz hobi bahçeleri hazırlayıp, hemşerilerimizin hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.

"YENİ YEŞİLYURT'U HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ"

Polat, Yeni Yeşilyurt'u kurarken istişareye büyük önem vereceklerini kaydederek, şunları söyledi: "Yeşilyurt'un bütün dinamiklerini harekete geçirmemiz gerekiyor. sivil toplum kuruluşları, medya, akademisyenler, kanaat önderleri ve iş adamlarıyla birlikte büyük ve yeni Yeşilyurt'u kuracağız. Onun için İlçe Kent Konseyi'ni kuracağız. Muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla belirli periyotlarda toplantılar yapacağız. AK Parti'nin çizgisinde milletle beraber olma olgusu var. Milletle beraber olmanın yönü de elbette ki teşkilatla birlikte olmaktan geçer. Benim için teşkilatım büyük önem taşıyor. Olaya takım ve ekip çerçevesinde bakmamız gerekiyor. 30 Mart'tan sonrada il,ilçe teşkilatlarımızla uyumumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Özellikle bir kez daha Sayın Başbakanımızın Malatya mitinginde muhteşem bir organizasyon yapan il başkanımız Bülent Tüfenkci olmak üzere tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title