Haberler

Polat'tan Öndeş'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Demiryol-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Demiryol-İş Sendikası'nı ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Demiryolu-İş Sendikası Başkanlığı'na yeniden seçilen Nurettin Öndeş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Demirspor Tesisleri'nde de incelemelerde bulunan Polat eksiklerin giderilmesi içinde çalışma başlatacaklarını ifade etti.

DEMİRYOLUNUN GELİŞİMİ ÜLKEMİZİN GELİŞİMİDİR

Ziyaret esnasında açıklama yapan Polat, kongrede tekrar başkanlığa seçilen Nurettin Öndeş'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak "Demiryolu Türkiye'nin kalkınmasına denk bir süreçtir. Bugün Avrupa'nın her tarafında hızlı tren hatlarının döşendiğini ve insanların bir yerden bir yere uçak seyahati gibi demiryolu seyahati yaptığını görüyoruz. Demiryolunun gelişimi ülkemizin gelişimi demektir. Bundan sonrada ülkemizin yüksek hızlı tren ile ilgili çalışmaları hiç durmadan devam edecektir. Bu hepimiz için bir kazançtır. Ben, demiryolunda çalışan bütün kardeşlerime, ağabeylerime çalışmalarında başarılar diliyorum. Nurettin başkanıma da yeni dönemindeki çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim başarılarınızı daim eylesin, yeni dönemizin hepiniz için hayırlı olsun" dedi.

HACI UĞUR POLAT AİLEMİZDEN BİRİ

Hacı Uğur Polat'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Öndeş ise "Başkanımızı siyaseten değerlendirmiyoruz. Değerlendirmeme sebebimizde eski Boztepe şimdiki Yeşiltepe'de yetişen bir dostumuz olduğu için onu aileden biri olarak görüyoruz. Böyle aileden birini Yeşilyurt Belediye Başkanı olması bizi son derece mutlu etmiştir. Gerek hizmet mücadelemizde, gerek demiryolu sorunlarımızda bizi yalnız bırakmamıştır. Ayrıca Demirsporla ilgili sorunlarımız vardı, onuda yerinde tetkik etmek amacı ile sendikamızı ziyarette bulundukları içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Çalışmalarında rabbim yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.

Ziyaretten sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Demiryolu-İş Sendikası Başkanı Nurettin Öndeş, Demirspor tesislerinde incelemelerde bulundular. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title