Haberler

Polat Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Polat, Yeni Sanayi Sitesi esnafının talep ve sorunlarını dinledi.

Esnafların işlerini kolaylaştırmak için belediye olarak üzerilerine düşeni yerine getireceklerini aktaran Polat, şunları kaydetti:

"Sanayi Malatya'nın bel direği. Küçük esnaflarımız açısından gerçekten önemli bir nokta. Sanayi esnafımızın da ciddi sıkıntıları var. Belediye olarak buradaki esnaf kardeşlerimizin işlerini nasıl kolaylaştırabiliriz, nasıl güzelleştirebiliriz, bizim üzerimize düşen görev ne? Bu konuda başladığımız günden beri seçim atmosferinde de sanayideki kardeşlerimizi ziyaret ettik. Biz biriz, beraberiz ve hizmet için geldik. Bu millete hizmet için varız. Üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğiz."

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı, 15 Temmuz'da ülkede milli bir direniş yaşandığını hatırlatan Polat, terör örgütleri DAEŞ, PKK ve FETÖ'nün el ele vererek, terör saldırıları düzenlediğini belirtti. Polat, "Bugün ordumuz, sınır dışı operasyona başladı. Rabbimin yardımı ve sizlerin desteğiyle birçok oyun bozuldu ve biz bu birlik beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece, kimsenin bize zarar vermeye gücü yetmeyecek." ifadelerini kullandı.

Polat, büyük bir devlet olan Türkiye'nin 3 milyon Suriyeliyi misafir ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Uğur Polat Yeşilyurt Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title