Haberler

Polat: "Güçlü Türkiye'ye, Dünyanın İhtiyacı Var"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat oyunu Yakınca’da Sadiye Ünsalan Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2236 nolu sandıkta eşi ve çocuklarıyla birlikte kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat oyunu Yakınca'da Sadiye Ünsalan Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2236 nolu sandıkta eşi ve çocuklarıyla birlikte kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; "Yeni Türkiye'den yana, demokrasiden yana oyumuzu kullandık. Güçlü, adaletli ve mazlumların yanında yer alan bir Türkiye, Dünya ülkeleri arasında ve dengelerinde söz sahibi olacaktır. İlk defa Cumhurbaşkanını halkın seçmesi çok önemli, bugün kullandığımız oylarımızla bunu gerçekleştiriyoruz. Halkımız bugün Türkiye'nin her tarafından genç, yaşlı, engelli herkes sandıklara gittiler ve iradelerini ortaya koydular. Bizde bugün Yakınca Mahallemizde Sadiye Ünsalan Kız Teknik ve Meslek Lisesinde eşim ve çocuklarımla birlikte oyumuzu yeni Türkiye'den yana kullandık. Hayırlı olsun diyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Polat Yeşilyurt Yakınca Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title