Haberler

    Pokémon Go'ya Sınırlarını Aştırdılar!

    Son haftaların fenomen oyunu Pokémon Go, Tinder'la birleşirse nasıl olur?

    Kaçınılmaz olan nihayet gerçekleşti ve Pokemon Go'nun popülerliği bu konseptin başka bir popüler uygulamayla birleşip yeni bir uygulamanın doğmasını sağladı. Tinder ve Pokemon Go'nun birleşiminden oluşan PokeMatch adlı bu yeni uygulama, adından da tahmin edilebileceği gibi pokemon'ları avlamaya devam ederken romantik bir buluşma olanağı sağlıyor.

    Uygulama yakınlarınızda bulunan mevcut sevgili adaylarınızı görmenize olanak tanıyor. Tıpkı Bumble ya da Tinder gibi diğer flört uygulamalarında olduğu gibi kullanıcılar ilgi duydukları diğer kullanıcılar için sağa, ilgilenmediklerini ise sola kaydırıp ilerleyebiliyor.

    PokeMatch'in sunduğu etkili özelliklerden biri ise potansiyel eşleşmelerinizi bazı önemli sorular aracılığıyla filtreleme olanağınızın olması. Kullanıcılar örneğin hangi takımlarla eşleşmek istediklerini belirtebiliyor.

    Bu aralar yalnızsanız ve Pokemon Go'nun sizi daha da yalnızlaştıracağından endişe ediyorsanız, Google Play Store'a gidip bu endişeleri boşa çıkarabilirsiniz.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title