Haberler

Podyumlardan Sahnelere Bir Transfer Daha

Son zamanlardan adını sıkça bahsettiren isimlerden olan genç model ve oyuncu Okan Canbolat, podyumlardan sahneye adım atmaya hazırlanıyor.

Son zamanlardan adını sıkça bahsettiren isimlerden olan genç model ve oyuncu Okan Canbolat, podyumlardan sahneye adım atmaya hazırlanıyor.

Hilmi Topaloğlu'nun eski müzik şirketinin ortaklarından, şimdiki MDM Müzik Yapım'ın sahibi Aydın Keyf, Canbolat'a single teklifinde bulundu. Kendisine yapılan teklif karşısında oldukca mutlu olduğunu dile getirerek genç model Canbolat, "Aydın abimden böyle bir teklif alınca önce şaşırdım, sonra da onurlandım" dedi.

Canlı yayında olduğu sırada bir hayranının intihara teşebbüs etmesi nedeniyle çıkan haberlerin kendisini üzdüğünü kaydeden Okan Canpolat, "Türkiyenin en büyük firması olan MDM Yapım'dan teklif almama çok sevindim. MDM müzik ailesine dahil olmanın gururunu yaşıyorum" diye konuştu.

Davut Güloğlu, Sinan Yılmaz, İsmail Türüt, Erkan Ocaklı gibi birçok isme önderlik etmiş, yılların müzik yapım şirketi patronu Aydın Keyf'in, Canbolat'ın yanı sıra bir çok genç yeteneği de müzik piyasasına kazandırmaya hazırlandığı bildirildi. Aydın Keyf, "Okan Canbolat bundan böyle benim kardeşimdir ve ona desteğim tamdır. Bu piyasadaki en karekterli kişilerden birisi. Bundan böyle herkes beklesin, Okan Canbolat geliyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Okan Canbolat Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title