Haberler

Podyumlardan 2014 Moda Haberleri

Yeni yılla beraber baharı ve yazı özlemeye başladık.

Yeni yılla beraber baharı ve yazı özlemeye başladık. Tabii en çok da neler giyeceğimizi merakla bekliyoruz. Ben de 13 maddede podyumlardan 2014 modasını derledim; buyrun...

1- Üzerinde fırça darbeleri bulunan, modern resim veya resim paleti tadında kumaşlara sıkça rastlayacağız. Bunun örneklerini Miuccia Prada ve Celine defileleriyle, Karl Lagerfeld'in tasarımlarında görebilirsiniz.

2- Çok şükür bu sezon vitrinler çiçek açmayacak. Artık çiçeklerin anatomisini gözler önüne seren desenlere alışmamız gerekiyor. Örneklerini Londra Moda Haftası'nda görebilirsiniz.

3- Yaz sezonuna; bol kesimli ve kısa paçalı pantolonlar damga vuracak. Özellikle de Armani tasarımları...

yine uzun etek

4- Tam peplum modasına alışmış, hatta bu modadan sıkılmışken; ufukta 'tüp peplum' modası göründü. Bu sezon bol peplum bluzlara sıkça rastlayacağız.

5- Uzun etek modası; yaz-kış demeden doludizgin devam ediyor. Alberta Ferretti defilesinde gördüğümüz balon şeklindeki uzun etekler, bu yaz epey IN olacak.

6- Kısa çorap modası, önümüzdeki sezon da devam edecek. Özellikle de taşlı olanları çok popüler.

7- Burberry, Balenciaga ve Stella McCartney defilelerinde gördüğümüz 'iç gösteren x-ray kumaşlar'; önümüzdeki sezonun da transparan geçeceğini müjdeliyor!

8- Çanta ve ayakkabıda en son trend püskül... Carolina Herrera ve Tod's'ta örnekleri var.

lazer kesiml er

9- Givenchy ve Alexander McQueen, bu sezon Zulu kabilesinden ilham almış. Demek ki biz de Zulular gibi giyineceğiz artık.

10- Geçen sezon 'grinin 50 tonu' modaydı; bu sezon yeşilin her tonu moda.

11- Deride sıkça gördüğümüz lazer kesimler, artık diğer kumaşlara da uygulanıyor.

12- Her sezona damgasını vuran puantiye ve çizgi, bu sezon ve gelecek sezon da moda olacak. Sevenlere müjde vereyim, sevmeyenlere ise bir an önce alışmalarını tavsiye ederim.

13- Düşük omuzlu ceketler, Chanel sayesinde moda olacağa benziyor. Umarım Karl Lagerfeld'den ilham alanlar, onunki gibi tasarımlar yapabilirler.

Almazsam çıldırırım

Aslında kullanmazsam çıldırırım çünkü Batiste kuru şampuan olmadan, spordan çıkmam mümkün değil! Başından anlatayım; spor yapıp terliyorsun, terleyince yıkanıyorsun ve saçların spor salonundaki fön makineleriyle tam olarak kurumuyor. En iyi ihtimalle saç nezlesi ya da boyun kireçlenmesi oluyorsun! Gribin kol gezdiği şu günlerde, sporu bırakmak ya da kirli dolaşmak arasında kararsız kalmıştım ki; Batiste kuru şampuanı keşfettim. Sağlığım ve hayatım kurtuldu; spor yapıyorum, duşumu alıyorum, terleyen saçlarıma da Batiste'yi sıkıp sokağa mis gibi çıkıyorum. Tavsiye ederim.

TülIN

Trekking kıyafetleri, tepeden tırnağa günlük giyime ilham olmaya devam ediyor. Dolayısıyla IN.

TülOUT

Parıltı bitti, OUT oldu. Giymeyin artık, olur mu...

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Karl Lagerfeld Londra Prada Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title