Haberler

Podyumda Ünlü Modelin Bikinisinin İpi Çözüldü

Güncelleme:

Chapelle Riggan, podyumda yürürken bikinisinin ipi açılınca zor anlar yaşadı.

Düzenlenen bir defilede podyuma çıkan ünlü model Chapelle Riggan, talihsiz bir olay yaşadı. Podyumda yürürken bikinisinin ipi açılan güzel model ne yapacağını şaşırdı.

Durumu toparlamaya çalışan Riggan, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etse de büyük panik yaşadı.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

HüseyinMobil-IOS:

Bikinili zaten çıplak değilmiki

19
6
yanıtYanıtla
her seyin bir alameti vardIR..?:

Hadisi-Serif. . ^^HAYaSIZIN DiNi YOKTUR, , HAYASIZ CENNETE GiREMEZ, , ^^ kaynak :deylemi

17
2
yanıtYanıtla
erdal:

reziller

10
7
yanıtYanıtla
gotthard:

bu bayan günes isigi gibi insana sicaklik yaratiyor allah seni kötü gözden korusun amin

5
10
yanıtYanıtla
Aykut Çakır:

Ne gördüğünüz değil, ne tepki verdiğiniz, aklınızdan ne geçirdiğiniz önemlidir. Bırakın başkasının ''o''sunu ''bu''sunu, kendinize bakın!İki tane sallanan süt üretim ve taşıma organıyla erekte oluyorsanız, bir üst ruh seviyesine nasıl geçeceksiniz?

4
9
yanıtYanıtla
AlperMobil-IOS:

Ünlüde olsan ip iste çözülüyor

8
3
yanıtYanıtla
DünyalıMobil-IOS:

Dert etmeyin onlar alşıktırlar günde bir kaç kez açılmasa rahatsız olurlar. Hatta hiç giyimezler , yaşlı iş verenlerin başlarını bunlar belaya sokuyor

8
2
yanıtYanıtla
CagatayMobil-IOS:

Zaten Bilerek aciyo

8
1
yanıtYanıtla
alex de souzamobilWeb@haberler.com:

Bayanlar neden her sitede soyunup dökündüğü verdiği frikiklerle haber oluyor , biraz da akıllı başarılı bayanları haber yapın...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title