Haberler

Podolski Tişörtlerinde Yıldız Oyuncunun İsmi Yanlış Yazıldı

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü, satışa sunmak üzere hazırladığı Podolski tişörtlerine Alman yıldızın ismini yanlış yazdı.

Galatasaray, kadrosuna kattığı Lukas Podolski'nin isminin yazılı bulunduğu tişörtler hazırladı. Ancak kulübün bir hata yaparak Alman yıldızın ismini yanlış yazması şaşkınlık yarattı.

PODOLSKİ ÜRÜNLERİ İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞA SUNULDU

Alman yıldız 3+1 yıllık sözleşmeye imza atarken, sempatik hareketleri ile taraftarların ilgi odağı haline geldi. Galatasaraylı yetkililer ise transferin ardından harekete geçti ve Podolski ürünlerini GS Store'un internet üzerinden satışa sunduğunu açıkladı.

TİŞÖRTÜN ÜZERİNE İSMİ 'LUCAS' ŞEKLİNDE YAZILDI

Galatasaray Kulübü, Lukas Podolski'nin transferi sonrası satışa sunmak üzere Lukas Podolski tişörtleri hazırladı. Ancak tişörtlere Podolski'nin ismi yanlış basıldı. Alman yıldızın ön ismi olan 'Lukas' yerine 'Lucas' yazıldı. Hata bir süre sonra fark edildi. 'Lucas' yazılı tişört, GS Store'un sitesinden kaldırıldı ve doğru telaffuzlu tişört eklendi.

TWİTTER'DA GÜNDEMİ BELİRLERDİ

Öte yandan 'Lucas' kelimesi mikroblog sitesi Twitter'ın Türkiye gündemi listesinde trend topic oldu.

'SARBİ' VAKASI UZUN SÜRE KONUŞULMUŞTU

Yapılan bu hata, tarihte bir başka vakayı daha hatırlattı. Bir zamanlar Sabri Sarıoğlu'nun ismi Galatasaray formasına 'Sarbi' olarak yazılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lukas Podolski Galatasaray Twitter Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (109)

gmzee:

birrr ikiii üççç 2015-2016 sezonu los galacticos F-E-N-E-R-B-A-H-C-E

22
49
yanıtYanıtla
NSA:

Fenerbahçe LOS GALACTİCOS olunca hergün bombalar patlayınca sapıttı salatasaray.

31
14
yanıtYanıtla
cem_FB:

YAHU BU CİN60N OLMASA BİZİ KİM EĞLENDİRECEK :)))

19
24
yanıtYanıtla
gmzee:

sabriye de sarbi yazmışlar yapar bunlar cinco bunlar :)

23
17
yanıtYanıtla
Karslı:

İyi ki Polodski yazmamışlar ezik cincon

24
16
yanıtYanıtla
GMZEE:

Cincolar sesime kulak verin 2016-2016 sezonu los galacticos Fenerbahçe :) unutmayın :)

13
26
yanıtYanıtla
yavz:

gidip naninizi karşılasanıza la 3 yıldızlı ezikler

21
16
yanıtYanıtla
Champ:

Allah kimseyi mal etmesin

24
10
yanıtYanıtla
Mustafa karabulutMobil-IOS:

Fener konuşur galatasaray yapar çok boş laf duyduk biz tek şampiyon galatasaray

13
18
yanıtYanıtla
ultraslan mekteb-i sultan:

GS li begensin fenevliler begenmesin bakalım kim daha ezik

22
6
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title