Haberler

Podolski: Saldırılar Sırasında "Kahretsin Ben Nerdeyim" Diye Düşündüm

Güncelleme:

Fransa-Almanya maçında saldırılar nedeniyle statta mahsur kalan Podolski, "'Kahretsin ben nerdeyim?' diye düşündüm. Kariyerimin en kötü deneyimlerinden biriydi." dedi.

Paris'te yapılan terör saldırılarının yankısı devam ederken, Almanya Milli Takımı ile olaylara maruz kalan Lukas Podolski'den samimi açıklamalar geldi. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın bu ülkede oynanacağı konusunda şüpheler yaşadığını itiraf etti.

Fransa ile Almanya'nın arasında oynanan dostluk maçı esnasında Fransa'nın başkenti Paris'te meydana gelen terör saldırılarının yankıları Avrupa'da ve dünyada devam ederken, futbolu da etkisine almaya devam ediyor.

"CEVAP ARIYORDUK AMA..."

İki ülke arasında oynanan milli maçta, Almanya'nın kadrosunda bulunan Lukas Podolski, Sport Bild dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın bu sezon başında Arsenal'den transfer ettiği yıldız oyuncu maç esnasında ve maçın hemen ardından olayların vahametini önce fark etmediğini söylerken, "Soyunma odasına geldikten sonra büyük bir belirsizlik vardı, kimse bir şey bilmiyordu. Sonra federasyonumuzun yönetimi açıklamalar yaptı ama o sonra neler olacağı konusuna cevap arıyorduk ama bulamıyorduk." diye konuştu.

"KAHRETSİN BEN NERDEYİM?' DİYE DÜŞÜNDÜM"

Olayları öğrendikten sonra ilk tepkisinin ne olduğu sorulan Podolski, "Kahretsin ben neredeyim?" diye düşündüm, çok tuhaf bir duyguydu. Kariyerimin en kötü deneyimlerinden biri oldu" diye konuştu. Fransız oyuncuların, Alman meslektaşlarını Fransa Milli Takım tesislerine götürme fikrini sunduğunu anlatan Podolski, "Birçok seçenek vardı ama biz takım olarak statta kalmanın daha güvenli olduğunu düşündük. Fransız oyuncuların da bize eşlik edip, statta sabahlaması çok güzel bir hareketti" diye konuştu.

"ŞAMPİYONA FRANSA'DA OYNANMALI"

2016 Avrupa Şampiyonası'nın Fransa'da oynanması konusunda fikirleri sorulan Alman oyuncu, "İlk anda tabii ki, 'burada Avrupa Şampiyonası nasıl oynanır?' diye düşünmedim değil. Ama şimdi düşününce, bir mesaj vermek ve yılmamak gerekli. Şampiyona, Fransa'da oynanmalı." ifadesini kullandı.

"TÜRKİYE'DE DE OLDU"

Türkiye'deki terör saldırıları ile ilgili de konuşan Podolski, "İstanbul'a geleli birkaç saldırı oldu Türkiye'de. Tabii ki zihninizin bir köşesinde bunlar etki yaratıyor. Ama Paris ve Hannover'deki olaylar gösterdi ki, bunlar dünyanın her yerinde olabiliyor." açıklamasını yaptı.

Türkiye'deki stat güvenliği sorulan Podolski su örneği anlattı: "Türkiye'deki güvenlik uygulamaları Almanya'dan çok farklı: Burada maç biletleri kişiye ait ve kart şeklinde. O kartların içinde tüm özel bilgileriniz bulunuyor. Gökhan Töre ve Mario Gomez gibi arkadaşlarımı izlemek için Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maça gittim. VIP alanında bile bu uygulama yapıldı ve kameradaki görüntüm ile karttaki görüntüm eşleştirildi."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lukas Podolski Türkiye Almanya Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

usertürkMobil-ANDROID:

bu podolski türkleri sevmez aslinda. inanmiyosaniz nuri şahine.sorun

6
5
yanıtYanıtla
sedat:

Hayat güzel tabi podolski, para var şan var şöhret var nasıldı korkuyorsun. Bu kadar korkak olma en fazla bir defa ölürsün. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tc:

le olum ne korkak insanlarsınız yaa

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title