Haberler

    Podolski'nin Vedası Canlı Yayında!

    Futbolseverler Almanya – İngiltere maçını canlı izleyecek.

    Saran Group'un "premium" içerikli spor kanalı S Sport, dünya futbol tarihini şekillendiren rekabeti, Türk futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. 22 Mart Çarşamba günü Almanya'nın Dortmund kentindeki Signal Iduna Park'ta oynanacak ve 22.45'te başlayacak karşılaşma, S Sport tarafından canlı yayınlanacak.

    Futbolseverler; yıldızların Almanya – İngiltere karşılaşmasındaki performanslarını ve Lukas Podolski'nin milli formaya vedasını, S Sport farkıyla izleyebilecek.

    Podolski milli formaya veda ediyor

    Almanya-İngiltere maçıyla milli formaya veda edecek olan Galatasaraylı Lukas Podolski'nin sahaya kaptan olarak çıkması bekleniyor.

    İngiltere Premier Ligi, NBA ve Formula 1 gibi dünyanın en önemli spor organizasyonlarını sporseverlerle buluşturan ve Premier Lig'in tek yayıncısı olanı S Sport, Almanya – İngiltere gibi dev futbol rekabetlerini de ekranlara taşımaya devam edecek.

    S Sport'u izlemek isteyen sporseverler; Digiturk 87, D-Smart 78 ve Turkcell TV + 77. kanaldan Premium içerikli spor kanalına ulaşabiliyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Lukas Podolski 22 Mart Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title