Haberler

Podolski'nin Golü Ortalığı Karıştırdı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 yendiği maçta Podolski'nin attığı golden önce topu eliyle kontrol edip etmediği söylentileri karşılaşmaya damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan ve hakem Serkan Tokat'ın düdük çaldığı maç sarı kırmızılıların 2-0'lık galibiyetiyle tamamlandı. Cim Bom'a 3 puanı getiren goller Lukas Podolski ve Umut Bulut'tan geldi. Podolski'nin attığı gol maçın önüne geçti.

TOPU ELİYLE ALDI İDDİASI

Galatasaray'ın 77. dakikada Podolski ile bulduğu gol sırasında Alman yıldızın topu eliyle önüne indirdiği iddia edildi. Başakşehirli futbolcular maçın hakemi Serkan Tokat ve kale arkası hakemine büyük itirazlarda bulundu. Öte yandan sosyal medyada da bu pozisyonun yorumunda ikiye bölündü.

AVCI: HATADIR OLABİLİR AMA 4.HAKEM NASIL KONUŞACAĞINI BİLMELİ

Podolski'nin pozisyonuyla ilgi konuşan Avcı, hakemlere ilişkin ise "Ben şimdiye dek hakemler hakkında konuşmadım. Hatadır, olabilir. Fakat 4. hakem, teknik adamlarla nasıl konuşacağını iyi ayarlamalı, yoksa ben de ona göre davranırım" ifadelerini kullandı.

KİM NE DEDİ?

Hamza hamzaoğlu: Gördüm televizyondan Lukas'ın eline çarpıyor. Artık bilmiyorum bu hakemlerin takdiri. Bize olsa benim de canım çok yanar.

Rıdvan Dilmen: Podolski o pozisyonda elle almak istemedi, kasıt yoktu ama eliyle avantaj sağladı. Gol iptal edilmeliydi.

Mehmet Batdal: Podolski'nin eline çarptı, gördük. Orada hakemler var, daha dikkatli olmalılar. Oyunun gidişarı değişti golden sonra.

Yalçın Ayhan: Hafta içi açıklamalar yapılıyor, hakemler baskı altına alınıyor. Sonra büyük takımlar lehine kolay düdükler çalınıyor.Biz 35 metre yedek kulübesinden el olduğunu görüyoruz. Sahadaki 6 hakem nasıl göremiyor Podolski'nin elle aldığını?

Erman Toroğlu: Hamzaoğlu görüyor. Abdullah Avcı görüyor. 6 tane hakem ne yapıyor? 6 tane göz!

Göksel Gümüşdağ: Canı yanan bir kulübün başkanı olarak söylüyorum ki, Serkan Tokat genç bir hakem, destek olmamız gerekiyor. Hamza Hamzaoğlu'nu tebrik ediyorum. Maçtan sonra dürüstçe el olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lukas Podolski Galatasaray Başakşehir Tokat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

amasya dusesiMobil-ANDROID:

dunya alem gordu pis şikeciler

22
11
yanıtYanıtla
Blackeagle75Mobil-IOS:

Cincon ne zaman zor duruma düşse onu başakşehir, Olmadı Akhisar, olmadı Gençlerbirliği gelip kurtarır. Bu sefer yenilseydi cincon ne hamza hoca kalırdı ne Galatasaray.dört yıldızımız var diyorlar ama en az iki tanesi hediye edildi. Utanın utanın

26
4
yanıtYanıtla
cinconMobil-ANDROID:

bu cincona yapılanlarla zaten şampiyon olur. şike yapmasına gerek yok. hep haram puanlar. yazıklar olsun. gecen senede hep öyle oldu. kaleciler ellerini çekti gol olsun diye. yine çıt yok yaaaa. herkesin sesinin çıkması için cinconun daha ne yapması lazım anlamıyorum. cevap belli. futbolun derin devletini cinconlular yönetiyor. ondan bi şey olmuyor bunlara

24
5
yanıtYanıtla
GALATASARAYLIMobil-ANDROID:

şikebahçeliler, kara kuşlar ve hamsilere sesleniyorum 30 milyon sivil toplum var karşınızda dikkat edin kükrerse mazallah

3
22
yanıtYanıtla
Borat:

Bu gs de hep şike yapıyor alıştılar iyice en büyük Astana

15
6
yanıtYanıtla
gs sanli:

podoski harika gol

5
15
yanıtYanıtla
MerhabaMobil-ANDROID:

Her maçta hakemler gsnin kazanması için var güçleriyle çalışıyorlar. Yazıklar olsun emek hırsızlarına. şike eşittir gs

14
4
yanıtYanıtla
MerdoMobil-IOS:

Onu bunu bilmem hakemler bu sene gs yi sampiyon yapacaklar

11
7
yanıtYanıtla
###:

Eller kollar verilmeyen penaltılar. Yazıklar olsun lanet olsun sizin adaletinize

14
3
yanıtYanıtla
ABD:

Ya niye kabullenmiyorsunuz. . Hakem görmediyse görmedi . . Futbolda bu da var. .

6
10
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title