Haberler

POCELL ile Konuşan Daha Çok Yol Alıyor

Güncelleme:

Petrol Ofisi, anında yakıt indirimi kazandıran ve uygun fiyatlarla tüm iletişim hizmetlerine cevap veren ilk ve tek hat olan POCELL ile yeni kampanyalara başlıyor.

Kampanyalar kapsamında 12 ay taahhüt vererek POCELL'e geçen aboneler 60TL'ye varan yakıt hediyesi kazanıyorlar.

Türkiye'nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi, anında yakıt indirimi kazandıran ve cazip fiyatlarla tüm iletişim ihtiyaçlarına cevap veren POCELL markası ile yeni bir kampanyaya imza attı.

Kampanya kapsamında yoğun internet kullananlar veya sıklıkla telefon görüşmesi yapanlar kendilerine uygun 4 faturalı tarifeden, bütçesine ve ihtiyaçlarına en uygun tarifeyi seçebilecek ve aynı zamanda 60 TL'ye varan yakıt indirimi kazanabilecekler.

12 ay taahhütle POCELL abonesi olmaya karar verenler için sunulan 4 farklı tarife seçeneği ise şöyle;

Faturalı 250 Oktan tarifesi'ne geçenlere ayda 19 TL'ye 500 MB internet, her yöne 250 dakika konuşma, her yöne 250 SMS ve POCELL aboneleri ile sınırsız konuşma imkânı sunuluyor. Bu kullanıcılar ayrıca 30 TL'lik yakıt hediyesine sahip oluyorlar.

Faturalı 500 Oktan tarifesi ayda 29 TL'ye 1,5 GB internet, her yöne 500 dakika konuşma, her yöne 500 SMS kullanım hakkı içerirken, 40 TL'lik yakıt hediyesi kazandırıyor.

Faturalı 1000 Oktan tarifesine geçenler ayda 39 TL'ye sınırsız internet, her yöne 1000 dakika konuşma, her yöne 1000 SMS ve POCELL aboneleri ile sınırsız konuşma imkânı elde ediyor. Ayrıca 50 TL'lik yakıt hediyesi alabiliyorlar.

Faturalı 2000 Oktan tarifesine geçen müşteriler ise ayda 45 TL'ye 2 GB internet, her yöne 1500 dakika konuşma, her yöne 300 SMS ve POCELL aboneleri ile sınırsız konuşma imkanı elde ediyor. Faturalı 2000 Oktan tarifesini kullananlara 60 TL'lik yakıt hediyesi de POCELL'den.

POCELL'in avantajlarla dolu dünyasına girmek isteyenler Petrol Ofisi istasyonlarından üyelik işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorlar.

POCELL yakıt hediyeli kampanyaları ve avantajlı tarifelerinin yanı sıra Petrol Ofisi'nden yapılan yakıt alışverişlerinde de sürekli ve anında indirim sağlamaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Petrol Ofisi Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title