Haberler

    Pmı Profesyonel Gelişim Ekim Ayı Aktivitesi - İzmir

    ETKİNLİK PROGRAMI: 19: 00 – 19: 15 : Giriş konuşması, PMI'ın genel tanıtımı ve katılımcıların yoklama bilgilerinin alınması19: 15 – 19: 25 : Atölye çalışmasının genel açıklaması ve katılımcıların gruplara ayrılıp, vakaçalışmalarının dağıtılması19: 25 – 19: 40 : Grupların vakaları inceleyip fikir alışverişi yapmaları ve aralarından birer temsilciseçilmesi19: 40 – 19: 50 : Çay-Kahve Molası19: 50 – 20: 30 : Her bir grup temsilcisine 10'ar dakika olmak üzere vakalarının ve buldukları yanıtların açıklanması. Akabinde diğer gruplarla bu vaka ile ilgili fikir alışverişinde bulunulması. (Toplam 4 vakadan hesaplanmıştır.

    ETKİNLİK PROGRAMI:

    19: 00 – 19: 15 : Giriş konuşması, PMI'ın genel tanıtımı ve katılımcıların yoklama bilgilerinin alınması

    19: 15 – 19: 25 : Atölye çalışmasının genel açıklaması ve katılımcıların gruplara ayrılıp, vaka

    çalışmalarının dağıtılması

    19: 25 – 19: 40 : Grupların vakaları inceleyip fikir alışverişi yapmaları ve aralarından birer temsilci

    seçilmesi

    19: 40 – 19: 50 : Çay-Kahve Molası

    19: 50 – 20: 30 : Her bir grup temsilcisine 10'ar dakika olmak üzere vakalarının ve buldukları yanıtların açıklanması. Akabinde diğer gruplarla bu vaka ile ilgili fikir alışverişinde bulunulması. (Toplam 4 vakadan hesaplanmıştır. Katılımcı sayısına göre vaka çalışmaları arttırabilir, ancak zamanlamanın buna göre ayarlanmasıgerekmektedir.)

    20: 30 – 21: 00 : Etik sunumunun yapılması. Vaka çalışmalarının özeti ve kapanışın yapılması

    SN. ZEYNEP HANDE BARÇIN (GÖLLÜ)

    İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi bölümünden 2011 yılında mezun olmuştur. Eğitimi sırasında ERASMUS öğrenci değişim programı ile bir dönem Ecole de Management, Strasbourg'da okumuştur. Şu anda 2014 yılında başladığı Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Anabilim dalı - Mühendislik Yönetimi bölümünde yüksek lisansına devam etmektedir.

    Kariyerine uluslararası bir inşaat firmasında satın alma ve lojistik departmanında başlayarak, sonrasında perakende sektöründe Tesco Kipa bünyesinde nakliye planlama uzmanı olarak görev yapmıştır. Burada aynı zamanda TMS (Transportation Management System) projesinde yer alarak proje süpervizörlüğü görevini yapmıştır. Akabinde G.D. Spa firmasında proje mühendisi olarak iki yıl çalışmış, tedarik zinciri süreçlerinin iyileştirilmesinde katkıda bulunmuştur. 2015 Haziran ayından beri Akan Global Lojistik ve Gümrük Müşavirliği firmasında Lojistik Koordinatörlüğü görevine devam etmektedir.

    2014 yılından beri PMI ve PMI TR Chapter üyesidir ve organizasyon gönüllüsü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

    SN. VOLKAN ABUR

    İzmir'de Yaşar Holding Bilgi İşlem şirketi Astron'da Java Uygulamaları Fonksiyon Lideri olarak çalışmakta olan Dr. Volkan Abur, Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden 2002'de lisans, 2005'te yüksek lisans ve 2011'de doktora dereceleri ile mezun oldu.

    Akademik yaşamı boyunca İş Akışı Sistemleri ile Yetenek Yönetimi disiplini entegrasyonu üzerinde çalışan Abur çalışma yaşamında Proje ve Test Yönetimi, Kurumsal Kaynak Planlama projeleri, Elektronik Fatura Süreçleri ve Web / Mobil Uygulama geliştirme alanlarında uzmanlaştı. 2000 yılından beri ulusal ve çok uluslu projelerde yazılım, danışmanlık ve proje yöneticiliği; 2004-2006 yılları arasında IDEON Bilişim'de kurucu ortaklık yaptı.

    2013-2014 yıllarında yürüttüğü "SUP Server ile Saha Otomasyon" projesini TÜBİTAK Sanayi AR-GE Projeleri Destekleme Programı kapsamında başarıyla tamamlayan Abur hala Yaşar Birleşik Pazarlama ve Pınar Su şirketleri için market ve bayi satış uygulamaları projelerini yürütmektedir..

    Aralık 2015'ten bu yana PMI Türkiye chapter üyeliği sürmekte olup Nisan 2016'dan beri PMP sertifikası bulunmaktadır.

    KATEGORİ BİLGİSİ:

    Technical

    ÜCRET ve PDU BİLGİSİ:

    Katılım ücreti PMI TR Chapter üyeleri ücretsiz katılabilecektir.

    PMI sertifika sahipleri için etkinlik 2 PDU değerindedir.

    Katılım ücretleri için hesap bilgileri:

    Hesap Sahibi:  Proje Yönetim Mesleği İlkeleri Teknikleri ve Rotası Derneği İktisadi İşletmesi

    Banka: Akbank Ulus Şubesi

    IBAN Numarası:  TR38 0004 6006 3688 8000 0594 18

    LOKASYON BİLGİSİ:

    Yer:  Dokuz Eylül Üniversitesi, Kaynaklar Yerleşkesi, Buca-İzmir

    Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Derslik D1

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Dokuz Eylül Üniversitesi Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title