Haberler

İnşaatta Feci Ölüm! Asansör Kabiniyle Tavan Arasına Sıkışarak Can Verdi

Güncelleme:

Kağıthane'de plaza inşaatında asansör teknisyeni olarak çalışan Emrah Kundur, asansör kabinin hareket etmesi nedeniyle, kabinle tavan arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

Kağıthane'de bir bankanın plaza inşaatında asansör teknisyeni olarak çalışan Emrah Kundur, asansör kabinin hareket etmesi nedeniyle, kabinle tavan arasında sıkışarak hayatını kaybetti. Olayı duyarak inşaata gelen teknisyenin kardeşi Ömer Kundur sinir krizleri geçirdi.

ASANSÖR KABİNİYLE TAVAN ARASINA SIKIŞTI

Kaza, Kağıthane Emniyetevler Mahallesi Beşir Sokak'ta bulunan bir plaza inşaatında meydana geldi. Eksi 1 ile eksi 6 katları arasında çalışan asansöre bakım yapmak için asansörün üzerine çıkan Emrah Kundur, asansörün bilinmeyen bir nedenle yukarı hareket etmesi sonucu asansör kabiniyle ile tavan arasına sıkıştı.

ARKADAŞI YARDIM İSTEDİ AMA...

Teknisyenin birlikte çalıştığı iş arkadaşı bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine diğer çalışanlar ve itfaiyenin kurtarma ekibi geldi. Bulunduğu yerden çıkarılan Emrah Kundur'un hayatını kaybettiği anlaşıldı.

SAVCI GELDİ

İstanbul Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı keşiften sonra Ömer Kundur'un cenazesi plaza inşaatından çıkarılarak, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

KARDEŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olayı haber alan Emrah Kundur'un başka bir inşaatta çalışan kardeşi Ömer Kundur olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title