Haberler

Playstation Vr Oyunları Açıklandı

PlayStation VR Oyunları Açıklandı Bildiğiniz üzere bir çok firma artık yeni oyun geliştirirken VR destekli olmasına özen gösteriyor.

PlayStation VR Oyunları Açıklandı

Bildiğiniz üzere bir çok firma artık yeni oyun geliştirirken VR destekli olmasına özen gösteriyor. Ayrıca bunlar dışında da bir çok firma VR cihazı geliştirerek piyasada iyi yer edinme çabasında. Bildiğiniz üzere Sony, geçtiğimiz E3 2016 fuarında sanal gerçeklik gözlüğünü etkileyici bir tanıtımla duyurmuştu. Bu duyuruda açıklananlara göre Sony'nin VR'si 50 adet VR destekli oyunla birlikte gelecekti ancak son yapılan açıklama ile 16 adet oyun resmi olarak duyuruldu.

playstationvr-oyunlari-aciklandi2 playstation vr oyunları

PlayStation VR Oyunları Açıklandı

PlayStation VR'nin 13 Ekim'de çıkışını gerçekleştireceğini hatırlatalım.

PlayStation VR'ye özel olarak çıkacak şu anda duyurulmuş olan 16 oyun şu şekilde;

Batman: Arkham VR

Battlezone

Eagle Flight

Harmonix Music VR

Job Simulator

Playstation VR Worlds

Rez Infinite

RIGS: Mechanized Combat League

Robinson: The Journey

SuperHyperCube

Super Stardust Ultra VR

Tethered

The Playroom VR

Thumper

Tumble VR

Until Dawn: Rush of Blood

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Playstation Sony Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title