Haberler

    Playstation 4 İçin Özel Nike Air Jordan

    PlayStation 4 video oyun konsolunuzu çok mu seviyorsunuz? Artık bu sevgiyi özel yapım Nike Air Jordan ayakkabı ile gösterebilirsiniz.

    PlayStation 4 video oyun konsolunuzu çok mu seviyorsunuz? Artık bu sevgiyi özel yapım Nike Air Jordan ayakkabı ile gösterebilirsiniz.

    Sony yeni neslin video oyun konsolu PlayStation 4 ile büyük başarı yakaladı. Oyuncuların ilgisi büyük, hatta yaz başındaki indirim ile satışları dörde katladı. Ama bazıları için evinde bulunması yeterli değil, ayağında da konsol olsun istiyorlar. İşte onlar için "JRDN 4 X PS4" Nike ayakkabı var.

    Nike'ın eski klasik spor ayakkabılarını yeniden piyasya sürmesi ile yükselen ilgi, şimdi başka bir boyuta kaydı. Özel tasarlanmış spor ayakkabı üreten "FreakerSNEAKS" firmasından tasarımcı Jonny Barry, PlayStation 4 temalı Nike Air Jordan modelini tanıttı. "JRDN 4 X PS4" isimli model, Barry'nin uzun zamandır sadık olduğunu söylediği PlayStation konsol sevgisinin bir ürünü.

    Bu Nike ayakkabıların tarzı, aynı PlayStation 4 konsolu gibi sade ve ağırlıklı olarak siyah. Ama bir özelliği var ki, insanı şaşırtan cinsten. Ayakkabıların arkasında birer HDMI port bulunuyor. Barry bu portların sadece dekoratif olduğunu belirtiyor. Tabii bu portlara kendi özel HDMI kablosunu takıp, ayakkabıları askıya asmak da mümkün.

    PlayStation 4 temalı Nike Air Jordan, şimdilik sadece 10 adet üretilecek, özel kutusunda gelecek ve fiyatı da 950 Dolar olacak. Bir tane satın almak isteyenler Jonny Barry'nin e-postasına (info@freakersneaks.com) bir talep mesajı atabilirler.

    Bu aralar PlayStation 4 ile ilgili gördüğümüz tek orijinal ürün bir çift Nike değil, ayrıca bir firma oyun konsollarını korumak ve aynı zamanda müthiş görünmelerini sağlamak için robot şeklinde kasa üretmiş.

    The post PlayStation 4 İçin Özel Nike Air Jordan appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Playstation Sony Nike Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title