Haberler

    Platini İstanbul'a Gelmiyor

    UEFA Başkanı Michel Platini ve yönetiminin yarın ve Çarşamba günü İstanbul’da yapacakları toplantı öncesi flaş bir gelişme yaşandı. TFF’nin, İstanbul’da ağırlayacağı

    UEFA heyeti ve 8 ülke federasyonu; İngiltere, İspanya, Fransa, Hollanda, Almanya, İtalya, Portekiz ve Rusya’nın yetkilileri, Avrupa futbolundaki son gelişmeleri masaya yatıracaktı.

    Alınan bilgiye göre Trabzonspor taraftarları da, Platini'nin İstanbul'a gelecek olması sebebiyle protesto hazırlığı içindeydi. Fenerbahçe'ye verilen cezanın az olması ve şampiyonluk kupasının kendilerine verilmemiş olmasının tepkisini dile getirmeye hazırlanan Bordo-Mavililer için şok bir gelişme ortaya çıktı. Platini'nin, ailevi sebeplerden dolayı 2 gün sürecek toplantılar için İstanbul'a gelemeyeceği öğrenildi. Fransız futbol adamının ani bir şekilde planlarını değiştirmesi ve son anda çıkan sorunu akıllara, "Platini, tepkiden çekindiği için mi böyle İstanbul'a gelmedi" yorumlarını getirdi.

    Toplantıya UEFA Asbaşkanı Şenez Erzik ve Genel Sekreter Gianni İnfantino'nun başkanlık edeceği bildirildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Michel Platini İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title