Haberler

Plastik Sandalyeyle Oy Kullandı

Antalya'nın Serik İlçesi'nde kısmi felçli 49 yaşındaki Derya Kaçar, oy kullanacağı sandığa plastik sandalye üzerinde çıkarıldı. İkinci kattaki sandığa sandalye üzerinde oyunu atan Kaçar, engelliler için düzenleme yapılmasını istedi.

Serik Tekeli İlkokulu'na oy kullanmak için gelen, sol eli ve sol ayağı felçli Derya Kaçar, okula koltuk değneği ve eşinin yardımıyla girdi. Oy kullanacağı sandığın ikinci katta olduğunu öğrenen Kaçar'a diğer seçmenler yardım etti. Plastik bir sandalyeye oturtulan Derya Kaçar, sandalye üzerinde ikinci kata çıkarıldı. Oy kullanma kabinine giren Derya Kaçar, yine plastik sandalye üzerinde geldiği sandığa oyunu attı.

Plastik sandalyeyle aşağı indirilen Derya Kaçar, "Bu bize yapılan eziyet. Daha önce engellilerin oy kullanacağı sandık aşağı indiriliyordu. Önümüzdeki dönemde engelliler için bir düzenleme yapılmasını istiyorum" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Tekeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title