Haberler

Plakayı Gizlemeleri de İşe Yaramadı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 ayrı ikametten hırsızlık yapan ve kullandıkları araçı kamera kayıtlarından gizlenebilmek için ön plakasını aparat kullanarak, arka plakasında ise oynama ve eksiltme yaparak gizledikleri tespit edilen şüphelilere yakaladı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 ayrı ikametten hırsızlık yapan ve kullandıkları araçı kamera kayıtlarından gizlenebilmek için ön plakasını aparat kullanarak, arka plakasında ise oynama ve eksiltme yaparak gizledikleri tespit edilen şüphelilere yakaladı.

9-17 Eylül tarihleri arasında Osmangazi ve Sütlüce mahallesinde meydana gelen ikametten hırsızlık olayları üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geniş kapsamlı araştırma başlattı. Çalışmalar neticesinde olayları 5 şüpheli erkek şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi. Kimlik tespiti yapılan şüpheliler V.E. (23) Y.A. (24) H.A (30 ) ile şüphelilerin kullandığı aracın sahibi C.C.M (25) isimli şahıslar dün eş zamanlı aramalarda yakalandı.

Hırsızların plaka gizleme çabası

Şüphelilerin kullandıkları gri renkli aracı; PTS, Mobese ve diğer kamera kayıtlarından gizlenebilmek için ön plakasını aparat kullanarak, arka plakasında ise oynama ve eksiltme yaparak gizledikleri tespit edildi. Araçta yapılan arama da ise olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 adet tornavida ile araç içerisine gizlenmiş vaziyette 1 adet kurusıkı tabanca ve 15 adet fişek elde edildi.

Yapılan sorgulamada, çeşitli suçlardan toplam 56 adet suç kayıtları bulunan V.E. (23) Y.A. (24) ve H.A (30 ), 3 adet ikametten hırsızlık suçlarından Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Eskişehir Osmangazi Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title