Haberler

Plajda Şampiyon Akigo

Kıran kırana geçen final maçında son saniyede attığı golle Seferihisar Citta Slow’u 6-5 yenen Akhisar Belediyespor, plaj futbolunda Teos Cup’ın şampiyonu oldu.

Kıran kırana geçen final maçında son saniyede attığı golle Seferihisar Citta Slow'u 6-5 yenen Akhisar Belediye spor, plaj futbolunda Teos Cup'ın şampiyonu oldu.

İzmir'in sakin şehir unvanlı ilçesi Seferihisar'in Akarca Plaj Futbol Sahası'nda 3 gün süren ve heyecanlı karşılaşmalara sahne olan 2. Teos Cup U17 turnuvası sona erdi. Rekabetin son saniyelere kadar yaşandığı turnuvanın şampiyonu Akhisar Belediye spor oldu.

Toplam 8 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın final maçı karşılaşmayı izleyenlere ünlü spor spikeri Emre Tilev tarafından anlatıldı. Final maçının son periyoduna 5-2 önde giren Seferihisar Cittaslow, son dakikalarda yoğun Akigo baskısını atlatamadı. Maçın son dakikasında 5-5 olan karşılaşmada son saniyelerde bir gol daha bulan Akhisar ekibi, maçı 6-5 kazanarak şampiyon oldu.

Akhisar Belediyespor'a kupası, Seferihisar Belediye Başkan Vekili Gürhan Özata tarafından verildi. Turnuvanın ikincisi olan Seferihisar Citta Slow ise kupasını Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'in elinden aldı. Şirinyerspor'u yenerek turnuvanın üçüncüsü olan Altay da kupasını Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilgün Durmazer'in elinden aldı. İlginin ve rekabetin büyük olduğu turnuvada Şirinyerspor dördüncü, Göztepe beşinci, İzmirspor altıncı, Urla Gençlik yedinci, Manisaspor ise sekizinci oldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akhisar Belediyespor Seferihisar Akarca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title