Haberler

Plaj Voleybolu Heyecanı Antalya'da Başlıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen plaj voleybolu organizasyonu TVF Pro Beach Tour 2015'in ilk etabı 13-15 Mayıs'ta Antalya'da yapılacak.

Organizasyonun İstanbul Volley Hotel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına TVF Plaj Voleybolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çakmak, TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetmeni Sezgin Eren ve Nestle Waters Pazarlama Müdürü Begüm Ersoy katıldı.

TVF Pro Beach 2015'in önümüzdeki hafta Antalya Akdeniz Üniversitesi Plaj Voleybolu Merkezi'nde oynanacak Nestea Antalya Open ile başlayacağını bildiren Mehmet Çakmak, "Pro beach yaz turnuvalarımıza bu sene daha büyük bir heyecanla sarıldık. Geçmiş senelere göre daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Turnuva bu sene 12 etaptan oluşacak. Antalya'da başlayan turnuva Lefkoşa'da sona erecek" ifadelerini kullandı.

Sporcuları turnuvalara teşvik etmenin en önemli yolunun ödülleri belli bir seviyenin üzerinde tutmak olduğuna dikkati çeken Çakmak, üç sene önce ödüllere 160 bin lira ile başladıklarını ve bu sene ödülü 450 bin liraya çıkardıklarını dile getirdi.

TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Değirmenci ise, bu sene turnuvada Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) sisteminin kullanılacağı kaydetti.

TVF Pro Beach Tour 2015, bu yıl sırasıyla Antalya, Mersin, İzmir, Ankara, Ayvalık, Tekirdağ, Sinop, İstanbul, Hopa'da oynandıktan sonra 18-20 Ağustos'ta Lefkoşa'da tamamlanacak.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Voleybol Federasyonu Mehmet Çakmak İstanbul Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title