Haberler

Plaj Voleybolu

17 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda Duygu Nur Doğan Pelin Ilgın ikilisi yarı finale yükseldi.

Meksika'da düzenlenen FIVB 17 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nda Duygu Nur Doğan-Pelin Ilgın ikilisi yarı finale yükseldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Acapulco kentinin ev sahipliğinde devam eden organizasyonun dördüncü gün maçları sona erdi. Bayanlarda Türkiye'yi temsil eden Duygu Nur Doğan-Pelin Ilgın ikilisi, Porto Riko ve Yunanistan temsilcileriyle yaptığı karşılaşmaları 2-1 ve 2-0 kazanarak adlarını yarı finale yazdırdı.

Duygu ve Pelin ikilisi yarı finalde ABD temsilcileri Joy Dennis-Haley Hallgren ile karşı karşıya gelecek. Milli sporcular, finale yükselmeleri durumunda Letonyalı Tina Graudina-Linda Elizabete Gramberga ikilisi ile ABD'li Morgan Martin-Kathryn Plummer ikilisi arasında oynanacak diğer yarı final maçının galibiyle dünya şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Duygu Nur Ilgın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title