Haberler

Plaj Futbolu Takımı Ödüllendirildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde 15 Ekim'de düzenlenen plaj futbolu final maçında ikinci olan Erciş Belediyesi Plaj Futbolu Takımı ödüllendirildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde 15 Ekim'de düzenlenen plaj futbolu final maçında ikinci olan Erciş Belediyesi Plaj Futbolu Takımı ödüllendirildi.

Erciş Belediye Başkan Diba Keskin ve Başkan Yardımcısı Abdurahman Çağan, takımı tebrik ederek, oyunculara birer altın hediye etti.

Büyük bir başarı kazanarak ilçenin adını spor dalında dünyaya duyuran sporcuların onuruna verdikleri yemekte konuşan Keskin, takıma başarılarının devamını dileyerek, önümüzdeki yıl takımlarının birinci olacağına inandıklarını söyledi.

Keskin, "Yaşattığınız bu mutluluktan dolayı belediye olarak, hepinize teşekkür ediyoruz ve kucak dolusu sevgilerimizi sunuyoruz. Ayrıca Van depreminin 3. yıl dönümü dolayısıyla, depremde yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Depremin acı hatıraları ile takımın başarısı dolayısıyla, acı ve hüzünü bir arada yaşıyoruz" dedi.

Takım oyuncuları adına konuşan Lokman Sinoğlu ise kendilerine sunulan desteklerle bu başarıyı elde ettiklerini bildirerek, "Sizleri onurlandırdıysak, bundan mutluluk duyarız. Destekleriniz devam ederse, önümüzdeki yıl daha büyük başarı getireceğimize inanıyoruz" diye konuştu. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Antalya Alanya Erciş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title