Haberler

PKK Yandaşları Silopi'de İpek Yolunu Kapattı

Güncelleme:

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri dün akşam Habur Gümrük Kapısına giden İpek Yolunu yaktıkları lastiklerle barikat kurarak kapattı.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri dün akşam Habur Gümrük Kapısı'na giden İpek Yolu'nu yaktıkları lastiklerle barikat kurarak kapattı. Polis göstericileri, basınçlı su ve gaz bombalarıyla müdahale ederek dağıttı.

Silopi'de dün akşam, yasadışı YDG-H mensupları, Habur Gümrük Kapısı'na giden İpek Yolu'nda yaktıkları lastiklerle barikat kurarak, araçların geçişine izin vermedi. Karayolunda uzun kuyruk oluşmasına yolaçan PKK yandaşlarına polis, gaz bombaları ve basınçlı su ile müdahale etti.

Polis müdahalesiyle burada toplanan yüzleri kapalı grup, ara sokaklara dağılırken, karayolunda yanan lastikler ise Silopi Belediyesi'ne ait itfaiye ile söndürüldü. Lastikler söndürülürken ara sokaklara kaçan yasadışı göstericiler, İpek Yolu'nun başka bir noktasında toplanarak eylem yapmak istedi, ancak polis, burada da göstericilere gaz bombaları ve tazyikli su ile müdahale vererek, karayolunu kapatmalarına izin vermedi. - Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İpek Yolu Şırnak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

mirmobilWeb@haberler.com:

Artık silopimiz de huzur istiyoruz molotof taş ve gaz bobası istemiyoruz bu güzel ülke hepimize yetiyor

12
1
yanıtYanıtla
tanerMobil-ANDROID:

bu nedir ya bunlar faşist değilmi şimdi kurtsen geç turksen ya kaçırılma yada öldürme..asıl fasistlik budur

1
10
yanıtYanıtla
Cizrelim Mobil-IOS:

Yeter artık güzelim memleket ne halde bu işi çözün artık ..

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title