Haberler

PKK'ya Gıda Götürdüğü İddia Edilen Araçtan HDP'li Vekil Çıktı

Güncelleme:

Kars'ta PKK'ya gıda götürüldüğü ihbarını alan polis, 3 aracı durdurdu. Araçta bulunan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli serbest bırakıldı, 8 kişi gözaltına alındı.

Kars'ta terör örgütü PKK militanlarına gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu. Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı.

İLÇE ÇIKIŞINDA DURDURULDU

Edinilen bilgiye göre, şüpheli şahısların bir marketten temin ettikleri gıda ve ihtiyaç malzemesini Kağızman- Digor kırsalında bulunan bölücü terör örgütü PKK üyelerine götürecekleri ihbarını alan Digor İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, söz konusu araçları ilçe çıkışında durdurdu.

GIDA VE İHTİYAÇ MALZEMESİ ÇIKTI

Aralarında HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli'nin de olduğu 8 kişi gözaltına alınırken, araçta çok sayıda gıda ve ihtiyaç malzemesi olduğu görüldü.

VEKİL SERBEST BIRAKILDI

HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli kimlik tespiti yapılmasının ardından serbest bırakılırken, diğer 8 kişi ise Digor Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğan Şafak Kağızman Digor Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (249)

zaza 12:

iftira ve karalamalarınıza inat oylar HDP ye

10
118
yanıtYanıtla
ali:

yalan cok ama goturduysede helal olsun

13
74
yanıtYanıtla
BATIDA KÜRT BIRAKMAYIN:

Son seçimlerde kurtlerin tamamına yakını oyunu pkk ya yardım ve yataklık eden hdp ye oy vermiştir.gonullu olarak bunu hiç aklından çıkarma ey Türk halkı

64
16
yanıtYanıtla
Öyle Değil mi?:

Pkknın her faaliyetiyle ilişkileri ortaya çıkmasına rağmen hala vekillik yapmalarına göz yumuluyor. Bu ne biçim bir zihniyet ya?

74
2
yanıtYanıtla
DürüstMobil-IOS:

Allah belasini versin bu hdp lilerin

69
4
yanıtYanıtla
malatya44:

bunların meclise girmelerine destek olanların allah belasını versin

61
1
yanıtYanıtla
antalya:

çatışma çıkar hepsini indir sonra da vekil olduğunu nerden bilelim vekilin orada ne işi var bu kadar basit

56
2
yanıtYanıtla
kuseyriMobil-ANDROID:

ne diye durduruyorsunuz bombalayin gitsin

54
4
yanıtYanıtla
kurucabey:

GIDA VE KADIN İHTİYACINI GİDERMEYE GİDİYORDU KESİN, YAKALAYAN POLİSLERİN İÇİNDE HİÇMİ BİR HERİF YOKTU

56
2
yanıtYanıtla
EKSU TSUROZ T''EVGİN:

oros

56
2
yanıtYanıtla
Tüm 249 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title