Haberler

PKK Terör Örgütü Yandaşları, Viyana'da Stand Açtı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Kurulan çadırdan detaylar Açılan pankart ve dövizlerden görüntü PKK terör örgütü yandaşları, Viyana'da stand açtı -İzin alınarak açılan standın etrafında toplanan terör örgütü yandaşları, Türkiye aleyhine slogan attı Avusturya'nın başkenti Viyana'da terör örgütü PKK yandaşları şehir merkezinde stand açtı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Kurulan çadırdan detaylar

Açılan pankart ve dövizlerden görüntü

PKK terör örgütü yandaşları, Viyana'da stand açtı

-İzin alınarak açılan standın etrafında toplanan terör örgütü yandaşları, Türkiye aleyhine slogan attı

Avusturya'nın başkenti Viyana'da terör örgütü PKK yandaşları şehir merkezinde stand açtı.

Resmi kurumlardan izin alan PKK sempatizanları, Viyana'nın merkezi Stefanplatz Meydanı'nda açtıkları stand çevresinde ve Viyana polisinin güvenlik önlemleri altında Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine propaganda yapıyor.

Terör örgütleri PKK ve YPG'nin bayraklarını ve teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın resmini asan PKK sempatizanları, her gün binlerce kişinin geçtiği meydanda Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde sloganlar attı.

Türkiye'nin terörle mücadelesine tepki gösteren terör örgütü yandaşları, bildiri dağıtarak, AB ile yapılan sığınmacı anlaşmasının iptal edilerek Türkiye'ye finansal desteğin kesilmesini istedi.

Yetkililerin, terör örgütü PKK'nın propagandasını yapanlara 10 gün izin verdiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Avusturya Türkiye Viyana Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title