Haberler

PKK Şırnak'ta 3 İşçiyi Kaçırdı

Güncelleme:

Şırnak'ın Güçlükonak İlçesi'nde yol yapımında çalışan 3 işçi bu sabah saatlerinde PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Şırnak'ın Güçlükonak ile Siirt'in Eruh ilçeleri arasındaki yol yapımında çalışan Fuat Yılmaz, kardeşi Servet Yılmaz ile Cahit Aktaş, bu sabah saatlerinde otomobille şantiyeye giderken, önleri silahlı PKK'lılar tarafından kesildi.

PKK'lılar araçtan indirdikleri 3 işçiyi yanlarına alarak dağlık bölgeye götürdü. İşçilerin otomobili bulunurken, güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güçlükonak Şırnak Siirt Eruh Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (6)

aaaadfeee333@hotmail.com:

pkk halktır halk heryerde

15
26
yanıtYanıtla
ozziahsensizlik@windowslive.com:

bunlar harbi kansızya

24
9
yanıtYanıtla
44 lüeyup_1892@otmail.com:

ondan sonra dövlet bize bakmiyi,pkk bizim en büyük düşmanınız ala idrak edemeyenler var, bölgenin gelişmesi engelleniyor

11
7
yanıtYanıtla
NEMRUDasdf@hotmail.com:

PİS İŞGALCİLER ÇIKIN TOPRAKLARIMIZDAN HAKKARİ VE ŞIRNAK DIŞINDAKİ HERYER BİZİMDİR

4
5
yanıtYanıtla
cözüm pkk nin bitmesidirkamil@hotmail.com:

Güvenlik gücleri olayla ilgili sorusturma baslatti, genis capli operasyon baslatildi...Arkasindan kck lilar serbest, dagda eskiya cirit atiyor, sehirlerde her kösede isyan, meclisde bdp lilerin hirlamalari ve sorusturma baslatildi...Eyy emniyet mensuplari, eyy emniyet mensuplarinin elini kolunu baglayan sahte demokratlar, eyyy milletin agzini tikayip elini kolunu baglayan sahte demokrasi ve cözüm süreci, gayeniz bu ülökeyi göz göre göre parcalamak, aksini kimse söyleyemez...O it sürüsü dagda semiriyor biz yavan yavan demecler verip medyada reklam yapiyoruz, mihlayin itleri oldugu yerde bitsin sorun, cözüm pkk nuin ve destekcilerinin bitmesidir , temiz Kürtlerin devletle sorunu yok, sorun pkk dir

2
4
yanıtYanıtla
MaZlumyilmazsalih@hotmail.com:

Bu nasıl işse hep 3 kişi kaçırıyorlar. Arkadaşlar lütfen böyle haberlere inanmayalım. Bir birimizi kötü sözlerle incitmeyelim. Ayıptır günahtır bize bize dünyayı güldür meyelim. Keşke orta Doğu'da petrol olmasaydı hiç bir Müslüman devletinde birlik beraber ilk kalmadı. PARA Müslüman ı bozuyo galiba. !!!!!!!!!!!!

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title