Haberler

PKK, Ölüm Listesindeki Korucuyu İnfaz İçin Geldi

Güncelleme:

PKK'nın ölüm listesindeki 5 çocuk babası korucu Faruk B. İstanbul'da ağabeyinin yanındayken saldırıya uğradı. PKK'nın 15 militanı Faruk B.'yi öldürmeye çalıştı.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde korucu olan 5 çocuk babası Faruk B., 2011 yılında Uludere'de 12 PKK'lının öldürüldüğü operasyona katılınca terör örgütü PKK'nın ölüm listesine girdi.

Uludereli korucu Faruk B., geçen hafta uyuşturucu tedavisi için İstanbul Gazi Mahallesi'nde oturan kardeşi Gürgün B.'nin yanına gitti. Gürgün B., ağabeyinin ölüm listesinde olması nedeniyle kendi evinin güvenli olmayacağını düşenerek başka bir evde kalmasını sağladı.

Önceki gece Gürgün B.'nin de evde olduğu sırada evin kapısı çaldı. Gürgün B., kapıyı açtığında 15 kişilik bir grubu karşısında buldu. Recep H., "Faruk'u bize verin. Biz PKK'nın adamlarıyız." dedi.

'EVE KURŞUN YAĞDI'

Yaşananları kardeş Gürgün B., ifadesinde şöyle anlattı. "Ağabeyimin evde olmadığını söyledim. Bunun üzerine elinde silahla içeri giren Recep H. arama yapacağını söyledi. Boğuşmaya başladık. Kapıyı kapattığım sırada silah patladı. Silahı Recep'in elinden alıp ateş ettim. Göğsünden vurulup yere düştü. Dışarıda bulunanlar eve doğru ateş etmeye başladı. Kapıyı açıp karşılık verdim. Bunun üzerine kaçtılar. Sonra geri gelirler diye biz de evden kaçtık. Bir süre sonra da polisi arayıp teslim oldum."

RECEP H.

Gürgün B.'nin olay sırasında darp sonucu yaralandığı ve kurşunun vücudunu sıyırdığı öğrenildi. Evde 2 adet tabanca, bu tabancalara ait mermiler ve yüklü miktarda esrar ele geçirildi. Olayın ardından İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

(Kaynak: Habertürk)


Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

aslan:

senin kiliçteroğlunun arkadaşları sayesinde

49
18
yanıtYanıtla
vali:

gazi mahallesi vatan hainleriyle dolu. kapatilip tamamen yok edilmeli tas üstünde tas kalmamali

30
13
yanıtYanıtla
derdest:

bu gazi mahallesini devlet kontrol edemiyor galiba, ne demek şehrin göbeğinde elinde silahla pkk nın adamıyız diyecek, devlet sorumluluklarını yerine getirsin

30
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

haberi iyi okuyun evde esrar bulundu diyor bu terörlük bir suç değil beliki yalan söylüyor son zamanda moda olmuş adam kız ıkardeşini namus için öldürüyor pkk ya katılacaktı onun için öldürdüm diyor

32
3
yanıtYanıtla
bambam:

ülke ülke değil kevgire dönmüş.

28
1
yanıtYanıtla
gundi:

uyuşturucu ticaretinden kaynaklı pislikler çatışması.

22
2
yanıtYanıtla
AKP BOP CUDUR...:

ÇÖZÜM AÇILIM DİYE PKK YI GÜÇLENDİRDİ SAVAŞA HAZIRLADI ÜLKENİN BİR KISMINI ONLARA YERLEŞİM MERKEZİ YAPTI ASKERİ POLİSİ ÇEKTİ PKK YI BİLEREK VE İSTEYEREK ORALARA YERLEŞTİREN BOP CULAR BU GÜNLERİ PLANLAYARAK DEVREYE SOKTULAR. . . TÜRKÜ KÜRDÜ BİRBİRİNE KIRDIRIP BÜYÜK İSRAİLİN KURULMASINA HİZMETTE SINIR TANIMIYORLAR DURMAK YOK KOYUNLUĞA DEVAM :)

17
5
yanıtYanıtla
EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DI...:

Korucu, Faruk B. ''yi öldürmeye çalışan . . . . 15 PKK militanını bulup icabına bakmak. . . . devletin şeref ve haysiyet meselesidir. . . . . . BUNU YERDE BIRAKIRSANIZ. . . . . DEVLETİN ARKASINDA KİMSE KALMAZ. . . . . MİLLET. . . DEVLETTEN DEĞİL. . . . EŞKİYADAN KORKUP İTAAT ETMEYE BAŞLAR. . . . . O EŞKİYALARIN TAMAMINI BULUP. . . . ANASINDAN EMDİĞİNİ BURNUNDAN GETİRİN. . . . .

10
2
yanıtYanıtla
torbası kahraman olmus:

ulan bitr ortak bul onu vur malına el koy neden pkk madi yardım sağlıyordu vurdum hem parsına el koy hemde kahraman ol ulan bu ulkeyi ne hale soktunuz kansızlar

5
1
yanıtYanıtla
demedi deme:

binali gelirse başbakanlıkla yetinmez. cumhurbaşkanı olur. . . .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title