Haberler

PKK'nın Tehdit Bildirisine Savcılık Soruşturması

Tunceli'de avcıları tehdit eden PKK'lıların dağıttığı bildiriyle ilgili soruşturma başlattı.

Tunceli'de avcıları tehdit eden PKK'lıların dağıttığı bildiriyle ilgili soruşturma başlattı. Güvenlik birimleri, bildiride isimleri yazılarak tehdit edilen avcılara ulaşarak, koruma isteyip istemediklerini sordu.

Kasım ayı içerisinde Tunceli kent merkezinde PKK adına dağıtılan bildiride, avcılar, ava çıkmamaları için tehdit edildi. PKK'lılar yeni bir bildiri dağıtarak, ava gittiklerini öne sürdükleri kişilerin isimlerine yer verip tehdit savurdu.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Tunceli genelinde PKK tarafından dağıtılan ve avcılara yönelik tehditlerin bulunduğu 2 ayrı bildirinin dağıtımından sonra Tunceli Cumhuriyet Savcılığı, emniyet ve jandarma birimlerine talimat vererek, bildiriyi kimlerin dağıttığını tespit edilmesini istedi.

Jandarma ve polis, PKK bildirisinde adres ve isimleri verilerek tehdit edilen kişilere ulaşarak, koruma isteyip istemediklerini sordu. - Tunceli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

blesuk:

Halkın can ve mal güvenliğini kım koruyacak?Devlet niye var ki. . Bir avuç terörist halkı tehdit ediyor hem de ölümle. . Ulan balık tuttu diye ölüm fermanı çıkaran geri zekalılıar siz insan mısınız. . ? İnsan canı bu kadar mı önemsiz? Tabi sizden insanlık beklemek zor. . Halk bu çetelere karşı örgütsüz. . Ama bu çetelerin dernekleri ve örgütleri var. . Hükümet üzerine gitmez. . Tunceli belediyesi eş başkanı Nurhayat Altun kandildeki pkklı Rıza Altun un kız kardeşi. . Bu altunlar Tuncelili değil. . Peki bu Nurhayat Altun Tuncelili olmadığı halde nasıl Tunceli belediyesi eş başkanı olmuş. . ? Tunceli de terör bitmez. .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title