Haberler

PKK'nın Son Hainliği: Nusaybin'de Çocuklara Barikat Kurduruyorlar

Güncelleme:

Doğu ve Güneydoğu'da hendekler kazarak halka zulmeden terör örgütü PKK, şimdi de küçük çocuklara barikat kurduruyor.

Terör örgütü PKK'ya yönelik Doğu ve Güneydoğu'da süpürme operasyonları sürerken, örgüt militanları küçük çocukları kullanmaya başladı. Okulları bombalayarak ateşe veren, onlarca çocuğa zulmeden ve öğrencilerin eğitim haklarını gasp eden PKK, şimdi de 6 ila 8 yaşındaki küçük çocukları evlerinden alarak sokakta kullanıyor.

SKANDALIN FOTOĞRAFI

Mardin'in Nusaybin ilçesinin mahallelerinde yaşanan skandal olayı, görüntüler ortaya çıkardı. Fotoğraflarda 6 ila 8 yaşındaki küçük çocuklar, kaldırım taşlarını sökerek barikat kuruyor. Küçük çocukları, PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H militanlarının evlerden alarak barikat kurmaları için zorladığı öğrenildi.

ÇOCUKLAR DİREKT HEDEF

Örgüt militanlarının karargah haline getirdikleri hücre evlerinde saklandıkları belirtilirken, küçük çocuklar direkt hedef olarak kullanılıyor. 6 ila 8 yaşlarındaki çocuklar, terör örgütü tarafından canlı kalkan olarak kullanılıyor. Güvenlik güçlerinin titiz operasyonlarında ise PKK en büyük koz olarak yine küçük çocukları ön saflara iterek arkalarına saklanıyor. 9 ila 15 yaş arasında çocuklara ise terör örgütünün silah eğitimi verdiği ifade ediliyor. Çocukların bir kısmının örgüt üyelerinin akrabaları olduğu söylenirken, eylemlere zor kullanılarak çekildiklerini belirtiliyor.

KÜÇÜK YAŞTA SÖMÜRÜ

Örgütün çocuklara yönelik daha öncede sömürü faaliyetleri ortaya çıkmıştı. Teröristlerin, 7 ila 10 yaşındaki çocuklara molotofkokteyli hazırlattıkları ve onları ikna etmek için de para verdikleri belirlenmişti. Küçük çocukların eğitim almasından rahatsız olan PKK, çocuklara zorla hazırlattığı Molotofkokteyli, okullara atırıyordu. (Kaynak: Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nusaybin Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (73)

CNN KÜRT:

Orda pkk yok halk direniyor daha anlamadınızmı

15
45
yanıtYanıtla
Batmanlı:

yeter artık görün o hendekleri PKK kazmıyor halk kazıyor orda savaşanlarda ordaki halkın çocuklarıdır. doğu sizin ordan gördüğünüz gibi değilburda alk sürekli baskı altında

40
15
yanıtYanıtla
Ayran:

Pkk hainde devlet çok mu masum devletin kendi hakimiyetindeki çocukları koruyamıyorsa o devletin meşrutiyeti kalmamıştır.

7
41
yanıtYanıtla
kürt:

Ben bir aile reisi olarak cocugumu koruyabiliyosam dewletin bisey yapmasına gerek yok ama bnm cocugum terorist olacak illa diyorsan dewlet ne yapsin.

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazına:

pkkafir.

34
13
yanıtYanıtla
KAZIM WAN:

KARDEŞİM NEDEN ANLAMIYORSUNUZ HDP KÜRTLERİN YÜZDE DOKSAN DOKUZ OYUNU ALDI ALLAH KORUSUN BU İŞ BÜYÜRSE ARTIK KİMSE DURDURAMAZ KONUŞUN KİMSE ÖLMESİN

2
43
yanıtYanıtla
zaho bagur:

he he o cocuklar aglayark barıkat kuruyor degıl mı

7
17
yanıtYanıtla
XXX:

Cizre ve sur temizlendikten sonra nùsaybin ve yüksekovaya operasyon yapılacak

20
4
yanıtYanıtla
göreceksiniz:

siz bu faşistliğiniz sayesinde pkk davasını kürd davası yaptınız, bu zülmünüz sayesinde her kürd pkk li olacak. devlet resmen pkk ye final yılını yaşatacak bu yıl, bunu hepimiz göreceğiz.

8
14
yanıtYanıtla
vız:

bırakın show ağızlarını ırkçının kralısınız pkk davasını kürd davası yapanlar pkk liler hainler de suçu atacak adam arıyor, hepsine finali yaşatırız biz

yanıt12
yanıt4
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title