Haberler

PKK'nın Kullandığı Araçlar Listesindeki Otomobil, Polisi Alarma Geçirdi

Güncelleme:

Bolu'da, PKK tarafından kullanılan plakalar listesinde yer alan aracın tespit edilmesi polis ekiplerini alarma geçirdi. Durdurulan otomobilin içindeki çocuk ise korku yaşadı.

Bolu'da, PKK terör örgütü tarafından kullanılan plakalar listesinde yer alan aracın tespit edilmesi polis ekiplerini alarma geçirdi. Aracın PKK tarafından Muş'ta zorla alındığı daha sonra polis tarafından bulunarak sahibine teslim edildiği ortaya çıktı.

POLİS EKİPLERİ ALARMA GEÇTİ

İstanbul yönünden Ankara istikametine giden 49 D 0697 plakalı otomobil, gece saatlerinde kentin girişinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait Plaka Tanıma Sistemi kameralarına yakalandı. Aracın terör örgütü PKK'nın kullandığı ve arananlar listesinde olması polis ekiplerini alarma geçirdi.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNÜN OĞLU BÜYÜK KORKU YAŞADI

Aracın geldiği D-100 Karayolu üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Uzun namlulu silahlı ve çelik yelekli polisler de Gölyüzü Kavşağı'nda aracı durdurmak için güvenlik önlemi aldı. Aracı durduran polisler sürücüyü indirip otomobile yaslayarak üst araması yaptılar. Otomobilde bulunan sürücünün 12 yaşındaki oğlu da büyük korku yaşadı.

"ARTIK BEN DE BIKTIM"

Yapılan incelemede aracın, Muş'ta 2 ay önce PKK terör örgütü tarafından araç sahibinden zorla alındığı, daha sonra emniyet güçleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildiği anlaşıldı. Terör örgütü PKK'dan aldığı tehditler nedeniyle isminin açıklanmasını istemeyen sürücü, örgüt nedeniyle Muş'u terk ederek İstanbul'a yerleşmek zorunda kaldığını belirterek, "Plakanın hala terör örgütünün kullandığı plakalar listesinde bulunduğunu biliyorum. Daha önce de iki kez polis tarafından bu nedenle durduruldum. Muş'a plakayı değiştirmek için gidiyorum. Artık ben de bıktım" dedi.


Araç sürücüsü işlemlerinin ardından tutanak tutulduktan sonra gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Bolu Muş 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title