Haberler

Terör Örgütü PKK'nın Keskin Nişancısı Sur'da Öldürüldü

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçlerince terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda dün öldürülen keskin nişancı kadının, "Şilan" kod adını taşıdığı tespit edildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Sur'da sokağa çıkma yasağı uygulanan altı mahalle ile Gazi Caddesi'nin bir bölümünde uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında terör örgütü PKK mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve tuzaklanan patlayıcıların imha edilmesi amacıyla güvenlik güçlerince başlatılan operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında, güvenlik güçlerince dün öldürülen keskin nişancının, "Şilan" kod adlı kadın terörist olduğu belirlendi.

GEÇEN SENE SUR'A GELDİ

Kadın teröristin, geçen yıl Ekim ayında Sur'a geldiği, özellikle çatışmaların yoğun yaşandığı Hasırlı Mahallesi ve çevresinde örgüt mensuplarınca hazırlanan tuzaklı, bombalı eylemlerde teknik hazırlık yaptığı ve çatışmalarda M16 marka silah kullandığı saptandı.

BOMBA YAPIMI KONUSUNDA TERÖRİSTLERE EĞİTİM VERDİ

Keskin nişancılık ve suikast konularında eğitimli "Şilan" kod adlı teröristin, bomba yapımı konusunda da örgüt üyelerine eğitim verdiği, Kanas marka silahla defalarca eylemlerde yer aldığının tespit edildiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (128)

Cizre genclik:

Lutfen yalan haberlerinizle mileti kandirmayin yalanlariniza sizler bile inanmiyorsunuz dereyi gormeden pacalari sivamayin nerde sizin gucunuz ancak sivil insanlara yeter gerilaya deyil

297
294
yanıtYanıtla
gercek cizreli:

az kaldı tükiyemmmmm az sabır allah dan dayanmak bizden

yanıt53
yanıt13
NE MUTLU KÜRDÜM DİYENE:

NE MUTLU KÜRDÜM DİYENE

220
174
yanıtYanıtla
PAŞA:

MASA BAŞI VATANSEVERLER. BİŞİ DİYCEM BJİ BERXEDANA YPG.

115
145
yanıtYanıtla
bizda an na ni:

Biji

yanıt30
yanıt5
olur:

sülalenibıji. Ah bir elime geçirsem

yanıt22
yanıt5
BRAVO:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN. ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞIP KEYFİNE BAKABİLİRDİ AMA HALKINI SEÇMİŞ BİZDEN DAHA CESUR DAHA ONURLU. . .

151
104
yanıtYanıtla
rahmi:

senin onur dediğin dağda her gün birinin koynunda yatmak sanırım sen de halk tan bahsediyorsun dinsiz itlerin sonu cehennnemdir cesurluk fistanla gezmek olarak bilirsiniz hadi çıkın ortayada ordumuzun nefesini ensenizde görelim yok değilmi fistanlılar sizi

yanıt30
yanıt3
Hepten aykiri:

Hemen adini soyadini tespit edip, yedi kusak sülalesinin evlerini yikin, nüfus kagitlarina el koyun, bu Memlekette bu pisliklerle ayni havayi solumak istemiyorum.

184
46
yanıtYanıtla
KONYA...42:

BU ERMENİLERİN DÜNYALARINI BAŞLARINA YIKARIZ. . . . .

201
21
yanıtYanıtla
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title