Haberler

PKK'nın Emniyet Lojmanlarına Yönelik Saldırısı Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, PKK tarafından polis noktası ve emniyet lojmanlarına düzenlenen uzun namlulu ve roketatarlı saldırılar, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, polis noktası ve emniyet lojmanlarına roket atar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırılar güvenlik kameralarına takıldı.

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE DEV TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Tatvan'da terör örgütü PKK üyelerinin dün gece düzenlediği saldırılarda hasar gören polis lojmanı ve kulübesi onarıldı. Saldırının düzenlendiği lojman ve kulübede sabah saatlerinden itibaren onarım çalışmaları başlatıldı.

İsabet eden kurşunlar nedeniyle deliklerin oluştuğu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına da dev Türk bayrağı asıldı.

HAİN SALDIRI GÜVENLİK KAMERALARINA TAKILDI

Güvenlik önlemlerinin de üst düzeye çıkarıldığı ilçede, teröristlerce uzun namlulu silahlarla yapılan saldırılar güvenlik kameralarınca kaydedildi.

İlçe merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan polis lojmanları ve polis noktasına yapılan saldırıda, iki kişinin polis lojmanlarına uzun namlulu silahlarla ateş açtığı, başka bir kişinin de roketle polis kulübesine saldırdığı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

SALDIRGANLARIN YAKALANMASI İÇİN GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Polisin anında karşılık vermesi üzerine ara sokaklara kaçan saldırganların, gecenin karanlığından yararlanarak izlerini kaybettirdiği, yakalanmaları için bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldığı belirtildi.

İlçede yaşanan olaylarda iki aracın hasar gördüğü ve 3 kişinin de gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Tatvan Bitlis Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (97)

Satr:

Saddam gibi allah inancı olan adam allah korkusu olan adam bu ırka tahammul edemeyip gaz verdiyse düşünün nasıl bşr bela lanet olduğunu

94
88
yanıtYanıtla
Ciwan:

Erdoganin provakasyonu bombalarsan halki sokaga dökersin baris varken tabut görmek ne icin söleyin

53
95
yanıtYanıtla
admin:

ey rabbim sen terörlerin köklerini kurut ya rabbi ya rabbi ya rabbi sen onlar lut kavmini nasıl helak ettiysen bu pis teröröleri de helak et ya rabbim amin amin amin

111
20
yanıtYanıtla
Satr:

Ohal şartttt hava kararınca sokağa çıkanı vur

97
22
yanıtYanıtla
ayse:

demeki emniyete zafiyet var kendilerini koruyamiyorlar polislerimizi hapse tiktiniz kalanlar namazami durmuslardi

20
87
yanıtYanıtla
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım:

Çatışmalarda geberen pkk lı ve hdp lilere sakın ölü demeyin. Onlar ölü değillerdir. Onlar leştirler ve mekanları cehennemdir. Çatışmalarda ölen askerlerimize sakın ölü demeyin onlar şehittirler ve mekanları cennettir. Allah hakiki müslüman türk ve kürt kardeşlerimizi korusun. Birliğimi beraberliğimizi kardeşliğimizi daha çok pekiştirsin

74
13
yanıtYanıtla
55:

Bu olaylarin bitmesi icin gercekten cozum, idamin geri gelmesi polise vur yetkisi verilmesi ve sikiyonetim ilan edilmesi vallahi bunlar korkudan yakalaninca oldurulme korkusuyla boyle yapamazlar bu kanunlar bunlara bu rahatligi verdi Allah askina akli basinda siyasiler lazim bize !

61
10
yanıtYanıtla
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım:

Çatışmalarda geberen pkk lı ve hdp lilere sakın ölü demeyin. Onlar ölü değillerdir. Onlar leştirler ve mekanları cehennemdir. Çatışmalarda ölen askerlerimize sakın ölü demeyin onlar şehittirler ve mekanları cennettir. Allah hakiki müslüman türk ve kürt kardeşlerimizi korusun. Birliğimi beraberliğimizi kardeşliğimizi daha çok pekiştirsin amin

48
12
yanıtYanıtla
AHİR:

İÇ SAVAŞA DOGRU GİDİYORUZ NE OLUYOR HER YER YANIYOR DOLAR ALDI BAŞINI GİDİYOR

39
21
yanıtYanıtla
ali:

Burada da pkk lilar yine kacmislar..zaten kacmasalar sasirirdim..bunlarin ozelligi budur..bikac el ates ettikten sonra kacarlar.erkekce savasmak nedir bilmezler..cunku yuzde doksan karilardan olusur bunlar..erkeklikle alakalari yoktur..

49
10
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title