Haberler

PKK'nın Beyni Olarak Gösterilen Fayık Güçlü, Bir Yıl Önce Öldürülmüş

Güncelleme:

Terör örgütü PKK'nın "Botan Sahası" sorumlusu "Serdem" kod adlı Fayık Güçlü'nün 4 Ekim 2016'da Kato'ya düzenlenen operasyonda öldürüldüğü ortaya çıktı.

Pkk'nın elebaşlarından önemli bir ismin daha öldürüldüğü 1 yıl sonra ortaya çıktı. PKK'nın "askeri kanadı" HPG'nin sözde "askeri konsey" üyesi ve "Botan Sahası" sorumlusu "Serdem" kod adlı Fayık Güçlü, Kato'daki operasyonda öldürüldü.

KATO'YA DÜZENLENEN OPERASYONDA ÖLDÜRÜLDÜ

PKK'nın "askeri kanadı" HPG'nin sözde "askeri konsey" üyesi ve "Botan Sahası" sorumlusu "Serdem" kod adlı Fayık Güçlü'nün, Şırnak'ın Kato Dağı'na 4 Ekim 2016'da düzenlenen hava harekâtıyla öldürüldüğü ortaya çıktı. Güçlü ile birlikte 6 koruması da etkisiz hale getirildi.

BAŞINA 600 BİN LİRA ÖDÜL KONMUŞTU

PKK'nın, İçişleri Bakanlığı'nın turuncu arananlar listesinde yer alan ve başına 600 bin lira ödül konulan Güçlü'nün etkisiz hale getirildiğini, diğer teröristlerin moral bozukluğu yaşamaması için gizlediği ortaya çıktı. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

PKK Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title