Haberler

PKK, Mağaralara Raylı Sistem Kurdu

Güncelleme:

PKK, sınır içindeki bazı mağaralara raylı sistemle çalışan ağır silahlar yerleştirdi. Saldırının ardından kısa sürede saklıyor.

PKK'nın sınır içindeki bazı mağaralara raylı sistemle çalışan ağır silahlar yerleştirdiği, saldırıyı yaptıktan hemen sonra ağır silahları tekrar mağaralara çekerek görünmez hale getirdiği belirtildi.

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, "TSK kaynaklarından edindiğim bilgilere göre; çözüm sürecini ve askerin operasyon yapamamasını fırsat bile hainler yeni modeller geliştirmişler. Bunlardan biri de, RAYLI AĞIR HAVAN TOPU..." diye yazdı. Valilerin saldırıya uğrayan birliklere bile operasyon izni vermediğini savunan Takan, TSK kulislerinden ilginç bilgiler paylaştı.

İşte o yazı:

GERİLİM ARTMASIN DİYE OPERASYON İZNİ YOK

Karakollara PKK'nın yaptığı son taciz atışlarına, ağır havan topu ile yapılanlar da eklendi. TSK bunlara anında karşı ateş ile cevap veriyor ama yeterli olmuyor. Çünkü; kışladan çıkılıp operasyon yapılıp hainlerin tüm teçhizatı ile temizlenmesi gerekiyor. Ama ne oluyor?.. Valiler hâlâ TSK'nın operasyon taleplerine "şu anda ortamı daha fazla germeyin" gerekçesiyle izin vermiyor. Yani; terör örgütü PKK saldırıyor, TSK, vatan topraklarını savunmak isteyince ortamı gerecek unsur oluyor!..

RAYLI AĞIR HAVAN TOPU SİSTEMİ

Çarpıcı örneği biraz daha açalım;
TSK kaynaklarından edindiğim bilgilere göre; çözüm sürecini ve askerin operasyon yapamamasını fırsat bile hainler yeni modeller geliştirmişler. Bunlardan biri de, RAYLI AĞIR HAVAN TOPU. Valiler, bırakın buralara operasyon yapılmasını, helikopterle keşfe bile müsaade etmiyor. Yakın zamanda gerçekleşen havan topu tacizlerinin birinde saldırının geldiği yöne doğru bir Validen helikopterle keşif izni istenmiş fakat müsaade alınamamış.

ATEŞ EDİP HEMEN MAĞARAYA SAKLIYORLAR

Bölge kaynakları terör örgütünün yeni sistemini şöyle anlatıyor; "Çeşitli bölgelerde sayıları 40-50 civarı olan mağaralara raylı ağır havan topları kurmuşlar. İçeriye döşedikleri raylarla insan eli ile taşınamayacak 120'lik havan toplarını, mağaranın dışına çıkarıyorlar. 3-5 dakika ateş ettikten sonra tekrar tıkır tıkır içeri sokuyorlar. Karşı ateş veriyoruz ama sonuç alamıyoruz. Mutlaka operasyon yapılıp mağaraların içinin teröristlerle birlikte temizlenmesi lazım. Hava kuvvetleri ile operasyon yapsanız yine netice alamazsınız. Dağı taşı bombalar gelirsiniz. Çünkü, her şey mağaranın içinde fakat yerimizden kıpırdayamıyoruz, operasyon yetkimiz yok. Teröristler mağaralarda cirit atıyor."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Takan Güncel Haberler

500

Yorumlar (139)

MİLİTAN:

TEK HAMLEDE HEPSİ BİR KAÇ SAATTE ÖLÜR. KİMYASAL SALDIRI EN TEMİZİ.

70
29
yanıtYanıtla
erkanhaytrool@hotmail.com:

zaten bu vatan hainleri akıllanmazsa sonunda olacağı bu bir gün canına tak eden bir komutan çıkacak . . . toplu bir temizliğe başlayacak sonra bu pkk sempatizanları başlayacaklar asker bizi öldüriyiiii

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Bu örgüt gerçekten barış isteseydi. Silahlanmayı bırakır, elindeki silahınıda yok eder, normal insanların arasına karışıp namusuyla çalışıp yaşar giderdi. Ama görünen o ki barışa değil savaşa hazırlanıyorlar.

79
7
yanıtYanıtla
Mehmet Delildelil63@hotmail.com:

Seksen yıldır Yurtta Sulh Cihanda Sulh sloganıyla yaşıyoruz. Ama bütçenin en büyük payı silahlanmaya gidiyor. Görünen o ki barış isteği sadece sloganda. . .

yanıt0
yanıt0
vatandaşsasasa@hotmail.com:

Bütçeyi tekrardan bir incele. Askeri harcamalarda dünyada kaçıncı sıradayız bak. Sonra gel konuş. Böyle ağızdan dolma bilgiyle ezbere konuşma. Ayrıca asker bu ülkedeki herkezin askeri. Ülkeyi korumak için güçlü olmak zorunda. Bu tartışma konusu dahi olamaz!

yanıt0
yanıt0
SEREFSIZ BOCEKEXPRESSBS@LIVE.COM:

CEPHEYE TUM AKP LILERI VE EVLATLARINI YOLLAYIN CUNKU ASKERIN ELI KOLU BAGLI BUNUDA ENGELLEYEN ERDOGAN

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Ayrıca dikkat ediyorum. Pkk nın yaptıklarına türklerden bir tepki gelince, pkk sempatizanları hemen toplanıp biz türklere ırkçı ve faşist yakıştırması yapıyor. Neyin kafasını yaşıyor bu insanlar??

51
15
yanıtYanıtla
cumali:

savaş çığırtanlığı yapmayalım 30 yıldır operasyon yaptınızda ne oldu pkk dahada güçlendi. ŞİMDİ BARIŞ ZAMANI

21
36
yanıtYanıtla
erkan:

ne barış süreci be pkk resmen büyük savaşa hazırlanıyor. . . . bizde saf saf güvercinin getireceği zeytin dalını bekliyoruz. . . . . aha bir bakmışız ki zeytin dalı yerine havan topu mermisi. . . . .

39
12
yanıtYanıtla
Oğuz:

tayyip pkk mağaralarına metro getirmiş :D

39
8
yanıtYanıtla
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title