Haberler

PKK'lı Teröristler, Yol Kesip Araçları Ateşe Verdi

Güncelleme:

Van'ın Çaldıran ilçesi sınırındaki Tendürek Dağı bölgesinde yol kesen PKK'lılar 12 aracı ateşe verdi. Güvenlik güçleri, bölgede helikopter destekli operasyon başlattı.

Van'ın Çaldıran ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçeleri arasında bulunan ve Çaldıran'a yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Tendürek Dağı eteklerindeki Soğuksu bölgesinde yol kesen PKK'lılar 12 aracı ateşe verdi.

12 TANE ARACI ATEŞE VERDİLER

Yolu kapatan PKK'lılar, gelen araçları durdurarak sürücülerini indirdikten sonra 12 tanesini ateşe verdi.

HELİKOPTER DESTEKLİ OPERASYON BAŞLATILDI

Olayın haber alınması üzerine güvenlik güçleri bölgede helikopter destekli operasyon başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tendürek Dağı Çaldıran Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (4)

sulkamazof:

Bu eşkiyaların hiçbiri canlı teslim alınmamalı. Tümünün leşini tendürekte bırakın. Kargalara ve akbabalara yem olsunlar.

19
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

eskiden devlet eşkiyanın başını kellesini alır ahali halk meydanında sergi yapardı ibreti allem olsun inanın 5 6 tane eşkiyayı alın ibret için başların alın daha ömrü kimse yol kesemez araba yakamaz yav bir deneyin üç beş zerduşun kellesini alın vatan savunması yoksa demokraside çare dükkenmez baba

11
4
yanıtYanıtla
seba:

Turkiye'' de herkes esit haklara sahip . guzel guzel gecinmek varken , ulkemizi birlikte kalkindirmak varken. ; ikilik cikaran, toplumu bozguna ugratmaya calisanlarin yaninda olmak akil kari degil. pkk biran once bitirilmelidir. hic bir sagduyulu insan onlara prim vermemelidir.

3
1
yanıtYanıtla
anadolu son vatan!:

HER KÖYDE KORUCUN VARKEN, TELEFONAL GÖRÜNTÜLÜ İLETİŞİM VARKEN, ASKERİ PERSONELİ, BUNCA YOLA TUZAKLANMIŞ BOMBA İLE KAYBEDİLMİŞKEN GÖNDERMEK AKIL MANTIĞA SIĞMIYOR. KORUCU GİTSİN. BÖLGENİN GÜVENLİĞİNİ SAĞLASIN, SONRA ASKERİ PERSONEL GİTSİN.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title